Panioku tazegebesss en yüksek 500 e cıktı sonra düştü 200 lere sonra 300 lere yükseldi ama kimyasaldı ve sonra sıfırlandı
tazegebesss Nursah2 Alttan baktırmadım ki hiç hep yukardan baktılar bişey yoktu zaten 2-3 haftalıktı değerlerime göre
Nursah2 tazegebesss bende baktırmadım alttan ama kan değerime göre 5 haftalık falan olması lazım demişti ama kese yoktu
K-1997 tazegebesss benim sadece sağlıksız gebelik olduğu belliydi değerim 340 tı 5 gün sonra 354 tü direk kürtaj a sevk ettiler patoloji sonucum çıkmış sadece iç gebelik olarak gözüküyordu
K-1997 tazegebesss hiç acı hissetmedim tamamen narkozlu oldum 5 dakikalık bi işlem toplam 2 saat içinde hastaneden çıktım
Sunaya tazegebesss cnm ben bir dış gebelik 2 de sağlıksız gebelik gecirdim seniki aynen beniki gibi olmus değer bir duser bir çıkarsa sağlıksız gebelik geçiriyorsun seni uzmek istemem ama dr git kuzum
tazegebesss Lalelale1 Dış gebelik olduğunu nasıl anladınız? Benim ilk hamile kaldığımda 247 idi sonra kanama olunca 199 dün verdiğim de 235 çıktı değerim.
masal1612 tazegebesss dış gebelik herkesin farklı kimisinin çok yükseliyo kimisinin normal gebelik gbı yükseliş oluyo kimyasal gebelikte genelde cok az yükseliyo 1500 25000 3000 kese yoksa her türlü gebelik oluyo genelde kimyasal dış gebelik falan
Dmlirmak tazegebesss kimyasal olması imkansız dış gebelik değil demişler o zaman geriye sadece bir seçenek kalıyor boş gebelik muhtemelen çünkü kimyasal da beta düşerse artmaz bir daha