Eslem2112 Dadymom1 benim kızımda göbeğim 6 aya kadar çıkmadı bunda dört aylıgiz ama maşallah dışarda görsen altı aylık gibi
Azra8Engin Dadymom1 10 hafta olup kıyafetlerim olmuyor diye ağlamak 😏 zayıfların karnı çok çabuk çıkıyor diye duymuştum şu an yaşıyorum. 46 kiloyla hamile kaldım pantolonlarım olmuyor 😔
hasretsisman Azra8Engin 25+6 dayım ve hayatımda hiç 48den yukarı çıkmamıştır benim yeni yeni minik bir göbeğim var bünyeyle alakalı diye düşünüyorum
1melek-annesi AyiPeddington yolun hemen hemen bitmek üzere keşke bende şuan 35 haftalarda olsaydım zaman geçmiyor 😴
AyiPeddington Sila_dmr27 neyse zorlama o zaman çıkınca bi postta sen açarsın 😂🙈 ben o zamana doğurmuş olurum bacak arama bebeğimi koyar atarım inşallah 😍😍
Sila_dmr27 edadm yaa kızıma koyacağım isim çok güzel sağlıkla gelsin prenses bende Elisa Azra koyacagım…🤍🫀 Kaç haftalık
Mucizem2024 AyiPeddington bisey soracam, resimleri nasil ekliyoruz? Resim eklemek icin butona basiyom ve sadece boyle bisey cikiyor (https://)
AyiPeddington Mucizem2024 yok ordan değil. Sol yukarı kosedeki seçenekler arasında resim yükle var ordan
AyiPeddington 1melek-annesi inanki kuzum geçmiyor gibi oluyor ama bı bakmışsın sona gelmişsin. Bende şimdi nasıl geçti diyorum. Hamileliğin tadını çıkar 😍 ben çok ozlicem şahsen
Mucizem2024 AyiPeddington hmm.. sol yukarda secenekler yok bende. iPhone kullaniyorum. Sagda 3 nokta var ama ona basinca direk yanilta’ya giriyor