Azra8Engin Dadymom1 10 hafta olup kıyafetlerim olmuyor diye ağlamak 😏 zayıfların karnı çok çabuk çıkıyor diye duymuştum şu an yaşıyorum. 46 kiloyla hamile kaldım pantolonlarım olmuyor 😔
AyiPeddington 03ekim sol köşedeki yere tıkla orda resim yükle var kuzum. Ona girince mutlu resim diye bişey çıkıyor. Galeriden resim seçip yükle diyosun sonra altta link çıkıyor onu kopyalayip buraya yapistirabilirsin
AyiPeddington Sedagnlty sol köşedeki yere tıkla orda resim yükle var kuzum. Ona girince mutlu resim diye bişey çıkıyor. Galeriden resim seçip yükle diyosun sonra altta link çıkıyor onu kopyalayip buraya yapistirabilirsi
yamanagihan AyiPeddington normalde balık etli oldugumuz için henüz bebek karnını çekemiyoruz maalesef 😂 5 ayda falan anca
1melek-annesi AyiPeddington bir kızım var ikinciye hamileyim 30 haftalığız paşamla bu ay gobus böyle çıktı 💙😎
Yagmurakyurek AyiPeddington burdan nasıl resim gönderiliyor 🥰bende göndermek isterim 💙benim göbek haftama göre baya var 21+5gunden selam bugün saat 00da 21+6gun olacağız inşallah kilo gelip geçer bebeğim saglikli olsun o bana yeter 💙
AyiPeddington Yagmurakyurek sol köşedeki yere tıkla orda resim yükle var kuzum. Ona girince mutlu resim diye bişey çıkıyor. Galeriden resim seçip yükle diyosun sonra altta link çıkıyor onu kopyalayip buraya yapistirabilirsi
Yagmurakyurek Yagmurakyurek ben bulamadım da link cikior resim nasıl ekliycem ben anlamiorum bu uygulamadan