Kbraozdemir0206 Evet bayanlar son 90 gün sizce hastane çantası ve kıyafetleri yıkayıp hazırlamak için daha erkenmi 🌼
minikmucizeemaak Kbraozdemir0206 Son 53 kaldı herşeyimiz hazır yaklaşık 1 aydır iyi ki hazırlamışım gün geçtikçe insan çok ağırlaşıyor
_Anonimdenim Kbraozdemir0206 naptın sen 3 ay oncesınden çanta mı hazırlanır kokar be canım 😅 ben oglum da 35-36 hafta gıbı hazırlamıştım çok erken bıle hazırlamışım cunku 41 de doğmuştu 😁1-2 günlük bısey suan da yıne oglum oluyor Allah ızın verırse yıne 37. Hafta gıbı hazırlamayı düşünüyorum sezeryan olacağı ıcın
Kbraozdemir0206 minikmucizeemaak bende 31. Haftadan sonra falan hazırlasam diye düşünüyorum ama uzun yolculuğa cikicaz dönüşümde 32 haftada oluyorum ancak hazırlarım gibime geliyor
Kbraozdemir0206 _Anonimdenim hmm yani çantayı hemen hazırlamayı o yıkayıp utuleyip askilarina assam damı erken yani şuan 27 haftadayim 31 . Hafta gibi yikasam falan ilk gebeliğim inanın ne alincak nasıl hazirlancak hiç bişey bilmiyorum burdanda sizlerden bilgi almaya çalışıyorum 🥹🥹
Elifkos _Anonimdenim 37 haftada bence çok geç herhangi bir sıkıntı olur erken doğabilir ben 32 de hazırladım 35 haftadaym sorun yaşadım her an doğum olblr dendi o yüzden kenarda durması en iyisi
minikmucizeemaak Kbraozdemir0206 Tabi ki kendi tercihiniz ben ağırlaşırım diye erken yapmak istedim bir de odası olduğu ocın yıkayıp yerleştirdim odanın kapısını kapattım eğer kendi odama koyacak olsam eşyaları va bende daha geç yapardım
Kbraozdemir0206 Elifkos bende bu ihtimale karşı 30 31 haftada hazır etmek istedim en azından yıkanıp utulenmis olsun acil bişey olursa ailem çantayı hemen hazırlar yıkama skntisi ortadan kalkmış olur
Elifkos Kbraozdemir0206 bencede en güzeli hazır kenarda dursun yani benim erken doğum riskim.yok ama 35 haftada kalp atışnda sorun yaşadım düzelmezse doğuma alcaklardi
hasretsisman Erken doğum riskiniz yoksa ve ağırlaşırım yorulurum derseniz hazırlayın tabikide benimde son 99 kıyafetlerini daha yıkamadım bile 😅🌸❤️
Kbraozdemir0206 hasretsisman bnde işte anca alışverişini falan herşeyimi tamamladım daha yeni hangi haftada yikasam hazırlasam şeyi başladı sağlıkla gelsin bebeğiniz sizinde inşallah ♥️
Kbraozdemir0206 Elifkos anladım gebelik halı hiç bsey yokken anlık olabiliyor herşey o yüzden hazırlıklı olmak lazım diye düşünüyorum
Kbraozdemir0206 Heidihat bence baslamalisin sende en azından yıkayıp utuleyip askılığa as üç dört hafta sonrada çantaya koy ben öyle karar aldım yani yıkama neyse ama ütü işini bı günde bitiremem diye düşünüyorum