minikcivcivim Serap-asel hııı iyi o zaman canım dediğim gibi vücuduna az sür onu tıkamadan da olur nemlensin anladığım kadarıyla minik yavrunun vücudu kuru biraz
minikcivcivim Serap-asel üzülme canım zamanla geçer inşalah sen bakımına dikkat et güzelce nemlendir inşallah geçer hemen 😘😘😘 bu her bebekte oluyor canım hastalık değil çok şükür 😘😘
Aaa122 Serap-asel saçında da oldu iki kaş arasında da saçı çabuk geçti ama kaşı zamanla geçti çok müdahale etmedim ona gözüne yakın olunca saçını banyo öncesi zeytinyağ ile sürüp beklettim 10.20 dk sonra sık tarakla taradım zaten dökülüyor saçıyla
Minikperi Serap-asel kızımın alnında ve kafasında çıkmıştı 1 aya geçti ama korkulacak bir şey değil. Ben zeytinyağı sürüyodum.
Serap-asel Minikperi ınsallah geçer benım kızımın alnında kaş arasında çıktı geçti ama vücudunda çıktı smdı
BenSem Serap-asel benım kızımın hem saçında hem kaşlarında ve alnında çıkmıştı. Banyodan önce zeytinyağ sürüyordum sonra tıkarken hafif kıllı tarakla tarıyordum hemen döküldü
Aleynagunal Serap-asel bazı bebeklerin kafasında çıkar geçici zaten hastalıkta değil doktorunda dediği gibi hastalık değil korkulcak bişi yok nemlendir bol bol
Aleynagunal Serap-asel onun görünüşü öyle sürekli nemlendir hakiki zeytinyağı sür bı zaman sonra azalarak geçer o