Snjsid839-_ KuzeyinAnnesi10 evet ben küveti kapmak için gitmiştim 1 tane varmış onuda aldım sen neler aldın canım 😅
KuzeyinAnnesi10 MehmedinZeynebi zibinlara emzikler ne ararsan kız nevresim meyve tadımı için olan o süzgeç givi şeyin adı ne ondan aldım. Biberon kurutucu ve emizk aldım akılı kartlar aldım falan çok güzel şeyler vardı
KuzeyinAnnesi10 Snjsid839-_ kartlar nevresim takımı Emzik Biberon kurutucu meyve yemesini için olan şeyden adını bilmiyorum 😂😂😂 küçük kitaplar meyve sebzeleri tanıtmak için bunalri aldım ama zor çıktım daha da alasım vardı
KuzeyinAnnesi10 Melike_4949 tüh kız eşim sabah sabah sen niye ayaktasın dedi bana normalde 2 3 de anca uyanıyorum 😂😂😂
Yello Snjsid839-_ evet ya ama şu yaz-sil kitabını yakaladığım ıcın çok sevındım 🤣🤣 zeka kartlarından aldım daha 15 haftalığım ama sımdıden dursun kenarda🤣🥰
KuzeyinAnnesi10 Yello ya alacaktım sonra daha doğmamış çocuğa almayayım dedim 😂😂😂 iyi etmişsin kız çok güzeldi gerçekten
Zeynepli12345 KuzeyinAnnesi10 ben gittim oyuncakları koymak için 3 katlı organizeye vardı bi tane gelmiş kaptım hemen☺️ Zıbın ,yastık kılıfı aldım
KuzeyinAnnesi10 Zeynepli12345 8 buçukta gidip sıra beklememe rağmen bazı şeyleri bulamadım ben düşün hemen kendileri alıyor çalışanlar var ya 😂😂😂
Gamzeli63 KuzeyinAnnesi10 benn varım. Eğitici kartlar küvet seti bebe askısı daha bi kaç parca birşey daha aldim
KuzeyinAnnesi10 Gamzeli63 küvet kalmamıştı benim gittiğim yerde zaten çok az geliyor herseyden 2 tane 0 6 ay Emzik 1 tane gelmişti mesela hemen kaptım
Yello KuzeyinAnnesi10 yaa herşey o kadar zamlanıyor ki alayım dedim Allaha emanet artık sağlıcakla gelsinler de oynasınlar inşallah😍😍🤲🏻🤲🏻 ama sabah çok kalabalıktı 🤣🤣
minikmucizeemaak KuzeyinAnnesi10 düşün hemen kendileri alıyor çalışanlar var ya 😂 Aşkım ben uzun süre bim de çalıştım, 1 tane gelen üründen kendimize alma şansımız yok 3 adet ürün gelirse ayırabiliyorduk 1 tane sadece, çok beğendiğim bir ürün vardı öğlenci ayarlattım kendimi sabah gidip sıraya girdim tek diye düşün 😂
KuzeyinAnnesi10 Burcuilker1 ay sorma ya nasıl dağıtıyorlar al işte abla dağıtmadan dimi yok illa dağıtacak
Birbahargunu Herkes her şeyi kapmış nevresim istiyordum onu alamadim ama tummy time ve çok güzel oyuncaklar vardı onlardan aldım 😊