Gamzegll Anneoluyorumm00 Hayır kuzum hafta sonu devlette acil hariç her yer kapalı acilden de beta harici kan alınmıyor
myangelson Anneoluyorumm00 pek sanmıyorum ben haftasonu özele acile gitmiştim kendim hangi kanlara bakiliyorsa onları istiyorum demiştim o şekilde bakilmisti.
gamzecgr Anneoluyorumm00 illa o günler verilmesi gerekiyorsa tıp merkezinde verip sonuç gösterebilirsiniz
Merve-metin Anneoluyorumm00 canım hafta sonuna denk geldiyse pazartesi verebilirsin sonucu etkilemez 1 gün
Anneoluyorumm00 Gamzegll anladım canım doktor adetin 3 gün kan ver dedi hafta sonuna denk geliyor ne yapicağim bilmiyorum ya
Anneoluyorumm00 myangelson ben devlet gidiyorum doktorda adetin 2 3 günü gel dedi bu günde birinci günü ne yapicağim bilmiyorum şimdi teşekkür ederim
DeneyimliMom Reglinin ilk 5 günü verilebiliyor diye biliyorum. Doktorunla konuşup cuma yada pazartesiye gelen gününde gidebilirsin.
Anneoluyorumm00 DeneyimliMom bu gün adettimin ilk günü doktor 2 3 günü gelebilirsin dedi devlete gidiyorum aramiyoruda
myangelson Anneoluyorumm00 benim de hormon baktırmak için adetin 2 3 günü haftasonu denk geliyordu dediğim gibi gidip özelde vermiştim bende hemşire kuzenime sormuştum hangi hormonlara bakılır diye o yazmıştı bende gidip özelde acile bunları yaptırabilir miyim dedim yapmışlardı
Anneoluyorumm00 Merve-metin öyle mi dersin gece kanamam başladı pazartesiye kadar 4 gün olur doktorda bana 2 3 gün gel dedi
Merve-metin Anneoluyorumm00 bişey olmaz canım 1 günden zaten hormon testleri 2-3-4 günü yapılıyor çok sonucu etkilemez yani 🙏🏻 İnşallah tüm değerlerin güzel çıkar canım 🙏🏻
Anneoluyorumm00 myangelson benim doktorun yazdığı bı kağıt var elimde onu gösterince yaparlar herhalde orda yazıyor hangi hormunlar olduğunu çok teşekkür ederim canım 😊
myangelson Anneoluyorumm00 aynen canım yapilir bence yani burada yapmışlardı hastaneden hastaneye değişir mi bilmiyorum ama 🤷🏻♀️
Anneoluyorumm00 myangelson bu gün kağıda baktimda üstünde sadece hormon yazıyor özelde yapicağim orda da hangilerini istemişler diye soruyor bende bilmiyorum ki ya pazartesi vericektim işim çıktı gidemiyorum da bu ayda kaldı galiba