Aybarssmom_ Kızlar uyuyamadım ses çıkarmayan işlerimi şuan yapıyorum eşim de işe gitti bi enerji var temizlik yapcam bugün giriş katta oturuyorum altta kimse yok üstümde var sadece sizce en erken kaçta açmalıyım süpürgeyi 😁😁😁
sevaldqn1 Aybarssmom_ aşkım bence sen öğlen olmasını bekle sonuçta sabah herkes uyuyor oluyor belki rahatsız olurlar 11 bucuk gibi dibeee bucağa girr soran olursa sizin gibi yatamıyorum napayım de😂😂
Aybarssmom_ kahvesever__ Aysee1123 219Eyll Aaa122 Ebus2045 gzdehlal-36 myangelson Teşekkürler kızlar 😍
gzdehlal-36 Aybarssmom_ bende işlerimi sabahtan halletmeyi severim 9 9 buçuğu bekliyorum genelde hafta içiyse eğer haftasonu daha geç açıyorum illaki uyan falan vardır diye
myangelson Aybarssmom_ bizim burada site kurallarinda 10 dan önce açmak yasak ben 11-12 yi bekliyorum yine de gerçi benim üstümdeki 8 buçukta başlıyor ev süpürmeye ama 10 dan önce açılmaması gerekiyor bence herkes uyanık olmuyor sonuçta
Comeasli Aybarssmom_ benim arnica supurgem bende zeminde oturuyorum tokide vallahi 7 8 de aciyorum ben zaten sesi çıkmıyor garibin fazla gece bile acıyorum