annesi53 hamileliğimin 8. Ayında başladı sol bileğimde özellikle uykudan uyandığımda felaket bir ağrı. Uykuda oldu o yüzden ağrıyor diye düşündüm ama günlerce geçmeyince doktoruma sordum çünkü parmaklarım da ağrıyordu artık, hamilelikte çok sık yaşanan bir durum olduğunu söyledi doğumdan bir süre sonra kendiliğinden geçebilir demişti. Doğuma kadar atel kullandım bir o rahatlatıyordu çünkü hareket kısıtlanınca ağrı da olmuyor fazla. Doğumdan birkaç gün sonra maalesef sağ bileğimde aynı yerden daha şiddetli ağrımaya başladı. Hiç bir şekilde geçmedi maalesef kadın doğum doktorum nörolojiye görünmem gerektiğini söyledi. Nöroloji doktoru hamilelikteki ödemden ve sıvı birikmesinden kaynaklı olduğunu söyledi ve tabiki fazla kilo. Hamileliğim boyunca 5 kg aldım fakat hamile kaldığımda zaten ideal kilomun biraz üstündeydim Doktor bilekten bir iğne yaparak ağrıyı azalttığını söyledi ama cesaret edemedim fakat çok zorlanıyorum doğumdan sonra hastanede yatarken geçtiğini düşünmüştüm hiç ağrım yoktu, damar yolunu sabitlemek için bileğimi sardıkları içinmiş meğer eve gelince anladım🥹 geceleri uykudan kalkıp bebeğimi yatağından kaldırırken özellikle aşırı acı çekiyorum. Normalde de uzun süre taşıyınca çok canım yanıyor ne olacak bilmiyorum inşallah kendiliğinden düzelir😢