8mucizem8 Hamilelik nasıl gidiyor Yarın görüş günüsümüz var her randevumda ayrı heyecanlanıyorum ya sanki ilk defa görücem gibi bu arada 34 haftalık ya siz?
Mevlude_Sahin 8mucizem8 21+2 haftalık. Ayak ağrılarından uyuyamadım, çok zor geçiyor bu gebelik birde 17 aylık oğlum var ekstra zor
Blueberry0 8mucizem8 bizim 1 hafta var kontrole 🫠😩 29 haftalığız şu an 😊 geceleri hiç uykum olmuyor nedense😔
AslanKadini 8mucizem8 14 + 5 haftalik şükür iyi gidiyor şu sıralar.. 6 kasımda cinsiyet randevum var bakalim🌸 güzel haberler alırsın inşallah..
8mucizem8 Anneadayiii__ geçmiş olsun canım bende gribim 3 gündür hamileliğimde 2. Sefer oldu ama bu kez eşim bulaştırdı bana da 🥲çorba da içsem ilaç da kullansam fayda etmiyor illa 10 gün çektirecek
8mucizem8 Mevlude_Sahin ahhh ahh ana olmak kolay mı biri karnında biri yanında tamda oğlunun sana düşkün olduğu aylardaymış Allah kolaylık versin 🥲
8mucizem8 Blueberry0 ayy evet o hafta başladı işte benimde ya hatta biri bana dediki hamileliğin son haftaları annenin uykusu çok hassas olurmuş ki doğumdan sonrasına vücud kendine hazırlar dedi bende valla bişey diyemedim ama tuhaf ama inandırıcı geldi
8mucizem8 Petrichorers anam salgın mı var ne var herkes grip özellikle gebeler de tövbe Allahım sen kurtar 😖
Anneadayiii__ 8mucizem8 Allah bize şifa versin sizde de böyle geniş yanması boğaz ekşimesi oluyor mu 😔
Mevlude_Sahin 8mucizem8 Ay gerçekten öyle gözümde hala minicik bebek 🥲 Amin, Rabbim hepimize kolaylık versin inşAllah
8mucizem8 AslanKadini ay en tatlış haftalar valla ben cinsiyeti 12 haftalıkken öğrendim daha doğrusu doktorum benim ısrar etmemle tahminde bulundu kız demişti doğru da çıktı dediği valla bakalım birde + hissettiğinde çıkar derler bende öyle oldu sen ne hissediyorsun
Petrichorers 8mucizem8 evet ortalık felaket ya çok dikkat edin benim çalıştığım yer çok kalabalık ve uluslararası öğrenciler çok fazla birilerinden bir şeyler kaptım sanırım😭😅
8mucizem8 Canan-_16 amanın da amanın kız Allah’ımın verdiği mucizeye bir bak haşhaş kadar şey bile vücudunda değişikliklere hormonların değişmesine sebep oluyor senin ne gibi şikayetin var
8mucizem8 Bahar1644 ayy maşallah kız hadi az daha dayan şunun şurasında ne kaldı bide 36 ya da 2 haftam var ama arada değişen belirtiler varmı kız ağrı sızı felan kendimi hazırlayayım 🥲
alparslangur 8mucizem8 Bizde bugün tam 34 haftalık olduk🩵 Kontrole haftaya gideceğiz. Ama gitsek de hep sırtını dönüyor yada eliyle yüzünü kapatıyor hiç göremedik daha 😔
8mucizem8 alparslangur ahah yerim ya babasına deki yüz görümlüğü istiyor oğlun de doğumdan sonra 2 hediye isteriz de 😂😂😂
8mucizem8 Anneadayiii__ ayy evettt gaviscon mudur nedir o şurubla nikah kıyacağım resmen sudan çok onu içiyorum midem ağzıma geliyor azıcık uzanayım diyorum boğazım yanıyor 2 yastıkla uyuyorum dik bir şekilde oda boyun tutulması yapıyor 😖😖
busesen 8mucizem8 geceleri uyuyamayıp sabah eşim işe gittikten sonra bi kaç saat anca uyuyabiliyorum 🤦🏻♀️ benim de cumartesi randevum var 34 oluyorum ilk defa nst yapılacak merakla bekliyorum 😊
8mucizem8 busesen ayy evet ya bende gündüzleri uyuyorum ama başım da ağrıyor yarın bakalım nst bize yaparsa bende heyecanlandım 🥹
Merall22 8mucizem8 12+5 ve daha yeni nokta kadar kan gördüm bu normal miiii korkuyorum sırt ağrım vardı gün boyu ve 1 haftadır ishalim ne yapmalıyım
8mucizem8 Merall22 ay korkutma beni kız nokta kadarsa endişelenme ama çok olduysa mutlaka doktora git ishal olmanda gayet normal ee vücûd artık sana diyorki şimdi sen naneyi yemedin mi 😂Allahım sağlıklı sıhhatli geçirsin inşallah hamileliğini