Blueberry0 srgl3362 acele etme cnm daha erken yavaş yavaş normale dönecektir ☺️Doktorun korse önerdi mi
8mucizem8 srgl3362 doğuma kadar rahmin karpuz kadar oluyor 1 haftada inmez zaten minimum 2. Hafta çoğunluk çevremde gördüklerimde öyleydi hep
Aysetk srgl3362 geçiyor merak etme canım 🧡 üç sene önce sezeryan oldum bir ayda gitti bütün kilolarım emzirirken 47 kiloya düştüm 18 ay emzirdim bırakınca hemen kilo aldım sonrasında kilo almamaya dikkat et canım
srgl3362 Aysetk zaten kilo almaya müsait bi yapım yok ama şu an iğrenç bi göbeğim var aynaya bakamıyorum
Feyzanr41 srgl3362 bunyeyle alakalı normal dogum yapıp gobegı olanlar var 20 gun once dogum yaptım ılk zamanlar sankı dogurmamıs gıbıydım sımdı ılk kg ındım ve gobegım de gıttı dumduz suan karnım
bdenerigokce srgl3362 ayy yok yaaaa, doktorum sezeryan yapmış görsen bu Kadın doğurmamış dersin maşallah, hiç canımı sıkma sende 🫶
Blueberry0 srgl3362 trendyolda var çok güzel korseler link paylaşmk yasak atamıyrm 🫠 doğum sonrası korse yazınca çıkıyor en üstte kullanıcı yorumları da çok iyi bi bakın isterseniz 💕