Ayazmom_ Selamlar, bebeğim suanda hickiriyor göbeğimin altı kasık üstünde bir yerde. Sizce baş asagi mi duruyor. Bunu bu şekilde anlamak mümkün müü?
Nr_avc3 Ayazmom_ maalesef canım bende öyle hissediyorum ama bebeğim makat geliş yani kafasi midemin altında nasıl oluyorda oradan hissediliyor bende anlamış degilim
Bebisbg34 Ayazmom_ nsıl ayırt ediyorsunuz ben hic anlyamıyorum hıssetmedim belkı ondandır ama bırazcık tüyo verir msnz belkı hıssediyoumdur anlamıyorumdur😅
Yyemus Ayazmom_ bende altta kasıkta hissediyorum hıçkırıklarını fakat benimki de makat geliş. Muhtemelen şey oluyo hıçkırdıkça poposu hopluyo onu hissediyorum😊
gokcetugumm Ben anlıyorum kalp atar gibi tık tık hickiriyor tam da alt bölgede döndüğünü o şekilde anlamıştım
kayra21 Haftada mideme yakın hissediyordum hıçkırıklarını makat geliş pozisyonundaydı Şimdi çok net her zaman sol kasıkta hissediyorum baş geliş pozisyonu aldı 37+6
Ege_mommyy_11 kayra21 nssıl anlıosunuz ben anlamıorum ya hıçkırık kalp ataşı gbi tamam anlıorum vajinaya yakın alt tarafta oluo evet ama orada başı mı poposu mu nası anlayacağım
Miraysl Ayazmom_ benimde bebeğimin hıçkırığı midemin altında atıyo makat geliş sanıyodum ama doktor dün baş aşşağı dedi şaşırmıştım
Feslo Ayazmom_ benim de hıçkırık kasıkta gibi ama en son baş yukardaydı. yarın kontrole gidicez ama dönmüş gibi gelmiyor hala hareketleri bana.
mother2 Ayazmom_ soyle yanıt verebilirim benim bebeğim baş aşağı hickirdiginda kasigimin üstüne hissediyorum