Semre1407 İstanbul da iyi bir perinatoloji doktoru arıyorum özel hastanede acaba gidip memnun kaldığınız doktor var mı Anadolu yakasında 👍
Beyzab95 Semre1407 ataşehir acıbadem tolga ergine gittim ben bir daha gidicem 19. haftada gittim ben lekelenme sebepli detaylı ultrason yaptı bir daha gidicem 23. haftada
Mucizeolsuun Medipol Çamlıca Emine Aydın tek kelimeyle harika bi doktor fiyat biraz piyasa üstü ama imkanınız el veriyorsa bence bu doktoru tercih etmelisiniz (3200₺)
Semre1407 Mucizeolsuun muayene ücretimi 3200 detaylı ultrason için değil muayene olmak için gidicem çünkü 🙏🏽
Beyzab95 Semre1407 biraz yüksekti ☹️ ben indirimli ödememe rağmen 5.850 ödedim normalde tam ne kadar bilmiyorum
Beyzab95 Semre1407 özür dilerim muayeneyi şimdi okudum detaylı ultrason girdim ben muhtemelen muayene kendi doktorumdan biliyorum ikiside profta acıbademde 2000 küsür benimkinin muayene ücreti sanırsam kendi doktoruma ödemeyi hiç ben yapmadım Tolga Ergin ne kadar bilmiyorum ama
Mucizeolsuun Semre1407 anladım canım bu detaylı ultrason fiyatı normal muayene ücreti hakkında fikrim yok ☺️
Zeynepgulguclu Semre1407 hastaneyi arayarak ücretini sorabilirsiniz. Telefondan fiyat bilgisini paylaşıyorlar. Bende detaylı ultrason için Emine hocaya gitmiştim, o hastaneye takipliyim. Kendisi gerçekten çok çok iyi bir doktor