Freyan Biz bugun doğduk. Bekleyen dileyen her anne ve anne adayına bu duyguları yaşamasını dilerim.Burasi bana hamileleik sürecinde çok yardımcı oldu hersey için teşekkür etmek istedim🥰 dualarım tüm hamilelerle🙏
_Hulya7106 Freyan bebeğinizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu zamanlarınız olsun inşallah rabbim acısını göstermesin size Allah bağışlasın darısı da bize olsun inşallah rabbim bir avazda kurtarsın bizi de
Melisbava Freyan merhabalar oncelikle tebrik ederim allah analı babalı büyütsün. benimde 3 kasımda doğumum var tahir bey ile nasil geçti acaba ilk gebeliğim ve aşırı korkuyorum ve çınarlı hastanesi nasildı memnun kaldiniz mi
karaguzelirem_ Ne güzel bir avazda kurtulmuşsunuz , bebeğinizle birlikte sağlıklı mutlu günler dilerim. Darısı biz bekleyenlerin başına ☺️
MehtapGkmn Darısı başımıza İnşAllah gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütmek nasip etsn hayırlı evlat olsun inşAllah ❤️
Freyan Zakkus 38 +2 de doğum yaptım sezeryan ile . Çok teşekkür ederim sizlere de nasip etsin Allahim. Bir avazda insallah
Smhaa_61 Freyan Ne güzel Rabbim bizlere de nasip etsin inşaAllah sağlıkla🤲🙂Nasıldı süreç sezeryan kolay mı 🥹🥹