Simbar Zeykan benim ilk çocuğum çok heyecanlıyım stresliyim biraz telaşlıyım yani karmakarışık duygular sağlıkla gelsinler çok yoruldum aşırı ağırlaştım mide bulantılarım hala devam ediyor geceleri asla uyuyamıyorum ağrışardan sürekli lavaboya gitmekten biran önce kızımı kucağıma almak istiyorum zaman durmuş gibi hissediyorum
Zeykan SedaF ilk çocugum çok merak ediyorum onu heyecanlıyım, herkes dogumdan korkmuyormusum diye soruyor bilmiyorum ne yaşayacagımı ondan bilmedigim birşeyden korkamam sadece saglıkla kucagıma almak istiyorum onun miss kokusunu çekmek istiyorum içime 🥰 degişik annelik farklıymış
Zeykan Simbar evet benimde zaman geçmiyor artık evdeki işleride yapamıyorum tansiyonum düşüyor,dışarıda tek çıkamıyorum bu yüzden zamanın geçmesini ona kavuşmayı bekliyorum. Zaten gece diye bir kavram yok artık uyuyamıyorum tekmelerden çişin gelmesinden
2kedi1beybi Çok karışığım. Erken doğum yapacağım, endişeliyim. Son aya bıraktığım herşey kaldı. Bebeğim daha küçük gibi geliyor. Doğum psikolojisine henüz hazır değilim sanki. Bebeğim için endişeliyim en çok. Allahım sağlık versin inşallah ona da bana da 🤲🏻
Zeykan 2kedi1beybi amin inşallah saglıkla kucagına alırsın hep pozitif düşün ne kadar zor olsada. İlk zamanlar aşırı zorluk yaşadım kaybetme riskimiz vardı bol bol dua ettim olumlu oldum tabi zor zamanlardı ama şükür geçti
2kedi1beybi acemii_annee ya önümüzdeki hafta ya da sonraki. Suyum sınırdaymış riskliymiş şuan. Gelişimi için Bi hafta daha beklicem dedi pazartesi çağırdı tekrar kontrol için. Kararı vereceğiz o zaman. Çarşamba gittim, bi hafta ileride olsaydın şuan yatışını verirdim dedi.