Merhabalar hanımlar ben iki ay önce doğum yaptım çok şükür yazmak yeni nasip oldu ☺️ darısı başınıza 2 güzel kızımın ardından büyüğüm 5 yaşında küçüğüm henüz 10 aylıkken isteyerek 3. Ye hamile kaldım ☺️ hamileliğim kolaydı ama küçük bir bebekle ve daha 1 yılı doldurmamış sezeryanla biraz zorlandım itiraf ediyorum doğumuna 2 gün kala kardeşimi askere uğurladık 1 gün kala ise çocuklarımla sabahtan akşama kadar gezdim toztum vakit geçirdim evimi temizledim hamilelik boyunca aktiftim zatenameliyat günü içimi çok büyük korku sardı başıma gelecekleri bilmeme rağmen çocuklarımla kapıda vedalaştık ağlayarak girdim içeriye spinal anestezi korkmayın kendinizi kasmadığınız ve kıpırdamadan durduğunuz taktirde çok aman aman acısı yok 3 kere deneyimledim 😅 ameliyatta önceki sezeryan yerimin yırtıldığını sadece benim derim ve bebeğin su kesesinin tuttuğunu söyledi doktor sancı çekmediğime çok şaşırdı 😮 sadece karnımda kasılmalar vardı onuda doğumun yaklaşmasına yormuştum o kadar gezmeme rağmen nerden bilebilirdim ki Allah korumuş meleğimi de beni de 5 dk sürmeden tatlımı tatlı bir ağlama sesi ile paşama kavuştum onu bana gösterdiklerinde çok şükrettim ve bir rahatlama geldi rahmimi doktor toparlamaya çalışırken ben bebeğimin ağlama sesini dinliyordum evet merak edenler için çekiştirmeleri baskıyı hissediyorsunuz duyuyorsunuz mideniz bulanıyor bir aşamada söylediğiniz dakika damardan verilen ilaçla saniyesine geçiyor anestezi doktoru bebek çıkana dek başınızda bekliyor ve Annelerimiz hep dua ederya Rabbım seni iyilerle karşılaştırsın diye orada merhametliye denk gelmek çok güzel seni rahatlatıyorlar odama geçtikten sonra bebişim geldi 36+4 de 2700 gr ile Hamzama kavuştum ameliyat sonrasında bir sıkıntıyla daha karşılaştım herkes nazardan olduğunu söyle size tek tavsiyem sezeryan ile doğum yapıyorsanız ard arda hamile kalmayın vücut çok hirpalanıyor biraz uzun oldu hakkınızı helal edin sormak istediğiniz birşey olursa cevaplarım hepinize hayırlı güzel doğumlar diliyorum 🌹