kbrmrym96 Kızlar bu konu hakkında bilgisi olan var mı ADANA VE diğer şehirler Kızılay da da varmış sanırım böyle bir şey bilgisi olan varsa birbirimize yardımcı olalım
yamanagihan kbrmrym96 ama ürünler markasız ve kalitesiz çoğu belediye yapıyormuş pek memnun olan yokmuş araştırın yine de
Ozlm_31 kbrmrym96 yuregir belediyesini aradık biz ama yüreğirde mi oturuyorsunuz dediler galiba yuregirde olmak gerekiyor bebek doğduktan sonra kimliği çıkınca tc fln istiyorlar bebeğin sonra 3 gün içinde geldi bize
Ozlm_31 kbrmrym96 evet yengeme ateş ölçer bebek battaniyesi ıslak mendil dalin sampuan sabun sıvı deterjan pişik kremi bebek bezi
kbrmrym96 yamanagihan şans işi sanırım Instagram da gördüm evet kimisi çok kalitesiz kimi güzel olanda vardı
kbrmrym96 Ozlm_31 Özlem hanım Sarıçam ı aradım ikizler için nakti yardım olduğunu söylediler sizde belediyenize bir sorun isterseniz
Anasinincani Papatyannesi Batman’da da var geçen sene oğlum için aldım bı paket bebek bezi şampuan pişik kremi el yapimi amigrumi ve sepeti ıslak mendil kundak bide bi takım alt üst ama hepsi de kalitesiz şeylerdi
Anasinincani Hilaldgn istasyonun orda bı bina var adını hatırlayamadım şimdi bebeğin doğum belgesini götürdüm hediyemi aldım geldim illede sizin gitmeniz gerekmiyor doğum belgesi goturulsun yeterli bide 3. Ayını geçmemiş olması lazim
Anasinincani Papatyannesi istasyonun orda bı bina var adını hatırlayamadım şimdi bebeğin doğum belgesini götürdüm hediyemi aldım geldim illede sizin gitmeniz gerekmiyor doğum belgesi goturulsun yeterli bide 3.ayini geçmemiş olması lazim
svgkrtozdmr Ulkuuuu her belediyenin boyle bir hizmeti var ise zaten sitesinde yazilidir. Oradan girip kontrol edebilirsiniz