Sedaince Alan varmı instagramdan ya da almayı düşünen sizce kullanışlı mı sürekli köye gidip geliyoruz orda kullanmayı düşünüyorum
Dmlaysun Sedaince bende kendım yapcam canım ınstagramda cok pahalı cok kolay youtube kadın anlatıyo olcu verıyo ıstersen bak yap sende
Tuba-Sahra Sedaince agi_hobi_evii die bı sayfadan yaptırıyorum şu ana kadar araştırdıklarimin icinde en uygunu gibi geldi bana daha gelmedi umarım güzel gelir puset örtüsü yorgan kılıfı babynesti bide emizrme yastığı kargo dahil 210 TL
GamzeDerk Sedaince https://instagram.com/babynestr?utm_source=ig_profile_share&igshid=e42gdbuiq1yg Buradan aldım şuan oldukça uygun kampanyası var gayet kaliteli be kullanışlı tavsiye ederim
Yarenelibol Sedaince biz gurbeteyiz bnde eşimin ailesi köyde oraya götürürüm die aldm mikrop kapmasn die ama eşim doğunca gitmeyi düşünmüyor bi altı ay gitmeyiz diyor şaşıyorum😂 boşunamı aldm diyorm kndime bazen ama hep beşikte durmucak evde de yatak odasında yatan üstüne salona felan koyarm inş bu sayfanadan aldm ouset örtüsüde aldm ama benm pusete olmadı nabçamı bİlmiyorm bi fikri olan varmı ☺️https://instagram.com/umaybebekurunleri?utm_source=ig_profile_share&igshid=1eq7bon9wptx3
Dmn-rumeysa81 Biz kendimiz yaptık ben henüz kullanmadım ama teyzem kullanıyor ve çok memnun odadan odaya geçerken misafirlikte heryerde çok işine yaradı yatarken bile onun içine yatırıp yanında yatırıyor büyük olduğu için uzun sürede kullanılır tavsiye ederim bende
Tuba-Sahra Sedaince bende şimdi baktım da onda puset örtüsü yokmus ki babynesti bulut yastık yıldız yastık ve pike veya yorgan yazmış korkmuştum pahalıya aldım die
Sedaince Yarenelibol biz merkez de yaşıyoruz eşiminde benimde ailem köyde Cumartesi Pazar da hep köydeyiz istisnasız o yüzden bana lazım olacak kesin 😂
Tuba-Sahra Sedaince ewt benim bebeğim erken doğduğu için inşallah kuvezden ciksada yine doktor muayneyle çok olucak o yüzden puset örtüsü çok işimize yariycak inşallah kullanmak nasip olur
ozlemrcp76 Sedaince ben aldim cok sirinler valla her turlu kullababilirsiniz ozlellikle bir ev gezmesine gidince uyumasi icin cok ideal ve kullanisli