newmomB Selinnnce inşallah hepimiz canımm dua ettiğin için Allah razı olsun bu arada ben de ettim senin için 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Diğer konuda yazmışsın ama burdan cevap verdim 😂 zaten biz beklentide olanlar hep aynı kişileriz her postun altında varız 😬
Selinnnce newmomB sagol sendende allah razi olsun. Aynen valla hic sorma Allah kucagimiza bi bebis versinde hayirlisiyla kurtulalim su yorumlardan medet ummaktan😂
Pera86 Kızlar Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Kasık ağrılarım, göğüs hassasiyetim ve göğüslerde iğne batması gibi hisler var. Evde bir tane testim var ve sabah ilk idrarla yapsam mı diyorum ama çok korkuyorum negatifi görcem diye😟😔
Pera86 newmomB pazatesi akşam yani 2 gün önce yapmıştım negatifti. Aslında aynı şeyi görmekten çok korkuyorum ondan bu meraktan öldüğüm halde test yapmak istememem. İnşallah daha erken olduğu için çıkmamıştır çünkü adete 2 gün vardı ama cesaretim kırıldı bir kere
newmomB Pera86 canım aynı durumdayızzzz benim de BAT yarın dayanamayıp yaptım ben de negatif çıktı ama şimdi bekliyorum yine BAT tertemiz bi geçsin Allah’ın izniyle güzel haberi alıcaz inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Selinnnce Sarem senin mantar degil o zaman cnm mantar olsa dayanamiuosun o kdr cok kasiniyoki kasimaktan heryerim kesilmis benim
Pera86 newmomB benim regl başladı. Çok üzgün ve bıkkınım artık😔 inşallah sen olmamışsındır ve bebişin seninledir.
Sarem Selinnnce anladım kuzum geçmiş olsun sanada ya. Bu ay bende ovulasyon testi kullanınca peşpeşe birliktelik oldu 3. Birliktelikte koku oldu bende elma sirkesini suya karıştırıp genital bölgemi yıkadım geçti hemen. Neden oldugunu anlamadım
newmomB Sarem yok yok yapma canım ben o hataya düştüm erkenden iyi değil şimdi beklicem kısmetse adetimin bir güzel geçip gitmesini hiiiiç gelmemesini 😂
newmomB Pera86 yaaa başladı mı hayırlısı olun gelecek ay olur Allah’ın izniyle canım benim 🙏🏻 Çok teşekkür ederim inşallahh büyüyordur minik bal kabağım içimde 🥰