Zeynep945349 Sarem geçen ay düşük yaptım. Doktor korunmanızı gerektirecek bişey yok dedi. Adetime üç gün kala idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı🙃yarın da adet günüm. Ama gebeliğe dair hiçbir belirtim yok. Büyük ihtimalle adet olacam😭
Hevii Sarem Ftmanur bende ordan takip ettim yumurtlama dönemini ve ikinci ayda hamile olduğumu öğrendim bence kaliteli bir uygulama ordan takip edebilirsiniz
Ftmanur Benim 1 haftam var her ay çok hevesleniyorum ama hüsranla sonuçlanıyor o yüzden pek heveslenmek istemiyorum hayırlı zamanda gelsinler 🙏🏻😍
Ftmanur Benim kassıklarımda ara ara sancı oluyor batma şeklinde ama bakalım inşallah hatta korktum acaba yumurtalıklarımdamı bi sıkıntı var diye hastaneye gittim herşey yolunda bi sıkıntı yok dediler peppap diye uygulama var ben ordan takip ediyorum bu ayda olmazsa ovülasyon testini deneyeceğim canımm 😍😍😍😍
yorgunmomy Ftmanur bende aynı uygulamayı kullandım ve hamileyim 6 haftalık 😍 adetim bir gün gecikti test yaptım ve hamileydim inşallah seninde vardır☺️ Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Btldrcn Sarem ayy Yok ya sürekli kendimi dinliyorum ne hamilelik ne de adet belirtisi var canım bu ay olmazsa bende ovulasyon testini deneyeceğim sende var mı bi kıpırtı 😊
newmomB Btldrcn o kadar erken belirtiler herkeste olmuuormuş bir de zaten ya biz anlayabilmek için resmen vücudun her kıpırtısından medet umup yıpratıyoruz kendimizi aslında 😂 amaaaa inşallah oradadırlar ve sessiz sedasız da olsa büyüyordur bebeklerimiz 🥰
Sarem Btldrcn kuzu benim 1 düşügüm 1 de kimyasal gebeliğim oldu. Onlarda bel agrısı çekmiştim. Aslında belimde agrıyor mu anlamıyorum ki onun bile psikolojik oldugunu düşünüyorum 😂 kabızlık ve migde agrısı çektim 2 gün ama şuan iyiyim.
Sarem newmomB aynen kuzu benim ilk gebelikte yüzümden anlamışlardı bana normal geliyodu ama sabah yüzümü yıkarken bebek gibi hissediyordum şuandada çok çirkin 😂