Esra_Omer_21 Meraba hanımlar kaç hafta hangi meyve sebze oldunuz bulantilariniz devam ediyor mu hangi ilaclarini kullanıyorsunuz.☺️kisacasi hamileliginiz nasıl ilerliyor.🥹
yarencaliskan Esra_Omer_21 26+3 güzel kızım Hindistan cevizi 😇 bulantı devam prilam olmasa ne yaparım 😔
Btl-Als Esra_Omer_21 Bizde 27+3 üz🍆 patlıcan büyüklüğündeyiz başlarda 2 aya kadar vardı bulantı ve baş ağrısı çok şükür şimdi yok ama şimdide yalancı sancılar var
selim10 Esra_Omer_21 11+5 incir büyüklüğünde şuan. Mide bulantılarım devam ediyor hâlâ, yarın ilk kontrolüm olacak nasipse.
Esra_Omer_21 Btl-Als maşaAllah siz yolu yarilamissiniz bende cok var bas agrisi ne zamana kadar devam etti sizin
Btl-Als Esra_Omer_21 4 5 aylık olana kadar hep vardı ağrı kesici fayda etmiyordu bana magnezyum hiç vermedi okadar ağrım olduğu halde evet yolu yarıladık şükür darısı size olsun
Esra_Omer_21 Btl-Als benim bugunumj etkileyecek kadar agrim oluyo o yuzden verdi geçen agladim artik dedim dayanamiyorum
minikmucizeemaak Esra_Omer_21 31+3 Kereviz olduk 🤤 Bulantı hapımı 1 ay öncesine kadar bırakabildim, yeni kan ilacına başladık folik asit ve d vitamini kullanıyorum bir de. Çok ağırlaştım ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum
Esra_Omer_21 minikmucizeemaak ilk hamile oldugunuz günü hatırlıyorum maşaAllah size yolu neredeyse bitirmissiniz☺️❤️