ayisigi12 Kızlar sizce reflü yatağı gerekli mi? Çok elzem bir şeyse hangi markayı önerirsiniz?Yataş junolar pahalı geldi ya 3 ay kullanacağım bir ürün için. İkinci elde baktım ama pek içime sinmedi
minikmucizeemaak ayisigi12 Bana çevremde olmazsa olmaz dediler aldım, ben trendyoldsn aldım kupon ve indirim vardı 195 tl ye geldi şuan ki fiyatı 284 tl 100 tl kuponu var yine indirimde
Smyyns ayisigi12 bizimki yatmadı yatmıyor da sevmiyor doğdu doğalı onu sevmiyor kaya kaya iniyor beşiğin yatağına gereksiz bence
yarencaliskan ayisigi12 oğlumda kullandım normal bir reflü yatağı almıştım hep onda yatıyordu bakalım kızımda yatıcak mı görücez ama oğlumda hiç kusma vs olmamıştı bence yataktan dolayı diyorum
Seymaaaokms ayisigi12 23 günlük bebeğim hep reflüde yatıyor bebeği de yükseltiyor iyi oluyor kusmasını vs de engelliyor artık kaynaya başladı Ayak altında yastık koyuyorum e bebekten aldım 200 tl alın geçin
HMH Ebebekten aldım gri bir yatak beyazı da vardı kiraz çekirdekli olan değil marka hatırlamıyorum ama 600-700₺ gibiydi
ayisigi12 Daisy0000 evet o da mantıklı 😊 yani parasını da geçtim sonradan evde kalabalık da yapmasın istiyorum 😅
Seydoss ayisigi12 bence kusmamasi için gerekli ve güzel bisey yastık falan kullanmayacağına göre e sürekli altına yukseltmek için havlu çarşafta koyamazsın en mantıklısı reflu yatağı hepsi aynı işlemi gördüğü için ikinci el dolaptan 100 tl ye aldım
minikmucizeemaak batununannesi__ Evet benimki de çok oldu geleli benimde hoşuma gitti yeterli bence çok uzun süre kullanılmıyor zaten
KuzeyinAnnesi10 ayisigi12 gerekli değil gerek olursa alirisn canım ben ikinci el aldım ama ilk çocuk uygundu güzel bi tane buldum ihtiyacım olmazsa illa çevremde olan olur diye alalım dedik ama hiç gerekte yoktu almaya.