Birhayalimvr Off kizlar moralim cok bozuldu 2 aydir ara kanama yasiyorum ağustosta klomen kullanmistim o kist yapmis doktora gittim adetle atilir dedi klomenden sonra kist olan var mi nasil bir yol izlediniz nasil yok oldu
Arasmom_ Birhayalimvr bende de 26 mm büyüklüğünde sol yumurtalığımda kist olmuştu Maydanoz suyu 2 kere içtim Bol su tükettim kendiliğinden geçti 1 hafta sonra muayene de yok olmuştu. Bana bu iyi geldi diye sana da gelir diyemem. Ama klomen yüzünden olmuştu zaten düşük yaptım
6Hasret6 Birhayalimvr hiç canını sıkma diğer ayki adetle kendiliğinden geçiyor zaten doktora danışmadan bişey kullanma bence
Arasmom_ Birhayalimvr adetliyken de normal günde de aklıma geldikçe kaynatıp içerim iyi geliyor ödem söktürme özelliğide var zihnimede iyi geliyor Ama korkma yani kendiliğinden yok oluyor benim 26 mm kadar büyümüştü ödüm koptu patlar zehirlenirim yumurtalıklarıma zarar verir diye. Klomen ve çatlatmak iğnesi maalesef öyle yan etkiler yaratabiliyor. Düşünüp kafana takmazsan geçecek
Birhayalimvr Musemma06 ayy gercektenmi cok sevindim canim insallah enimde atilir tup bebege baslicam kistin gitmesi atilmasi gerekiyor