Kubrabaytekin Svda77 şuan ikinci bebeğime hamileyim. İlkinde normal doğum yapmıştım. Dikişlerim kendisi düştüğü için doktora gitmedim
Svda77 Kubrabaytekin benimde dikisim yapıştırma ama 40 gün dolunca gel bi rahime falan bakalım dedi özel de doğum yaptım muayeneler çok pahalı o yüzden merak ettim gidenler oldu mu diye
Cgdem123 Nurr_22_22 sezeryanda kontorle gidiliyor mu nasıl muayene ediyor ki karından mi benim ilk doğumum oldu bu konuda bilgisizim
Cgdem123 Nurr_22_22 teşekkür ederim sayende öğrenmiş oldum hiç kontrole gel Felan demediler o yüzden şaşırdım sezeryanda muayene olunuyor mu diye
umutunannesi2023 Svda77 evt gittim rahim agzi kanseri testi smear testi yapti muayne etti muayne sirasinda ilk kez canmyandi kizariklik var o yuzden dedi gitil verdi birlac gun kullan dedi bir kez kulla dim gecti sukur bence gidilmeli iliski öncesi bazen biraz daha beklememiz gerektiginide soyleyebiliyorlar
Cgdem123 Nurr_22_22 bende 40.gunde randevu alıp giderim korkuyordum valla dikişlerin geçip geçmediğini nasıl anlayacağım diye
Mavii- 4 yıl önce Sezaryen doğum yaptım 40. Gün kontrole çağırdı Alttan kamerayla rahim içi dikişlerin durumuna baktı , enfeksiyon durumu var mı diye baktı ve rahim toparlanmışmı diye kontrol etti. Korunma yöntemi planlayalım dedi.
Nurr_22_22 Cgdem123 benim iç dikişlerim çok aciyordur geçmedi diye çok korkmuştum ama geçiyor kendini zorlama ağır kaldırma dinlenmeye özen göster bedenen 1 haftaya ayaklaniyoruz ama içimizin iyileşmesi aylar alıyor
Hazalaskin Svda77 evet 40 muayenesi her şey yolunda mi diye bakıyor doktor ve korunma yöntemine karar veriyorsunuz ona göre ilaç yazıyor yada hangi yöntemle korunacaksiniz yardımcı oluyor