eyy Hamileliğiniz sırasında çatlak olmaması için kullandığınız krem yağ vs nelerdi ve ne zamandan itibaren başladınız 🫠
Damla eyy 3 aylık iken başladım mustela krem, yağ ve badger. Arada bir de kantaron yağı sürdüm ne yaptıysam çatladı ve bunları 1 gün bile aksatmadan yaptım kremlere para dökmekle kaldım 😂
Ege_mommyy_11 eyy Yenibirannee bende de hiç çatlak olmadı 32+4 deyiz kantaron yağı kullanıorum gerçekten faydası var mı bilmiorum ama annem de 2 doğumunda çatlamamış bide benim vucut yapım yağlı idi şuan o kadar değil ama hatta hiç değil ama yapıyla da ilgili olduğunu düşünüorum çatlağın bide ben sadece banyo sonrası sürüorum gün aşırı yani öle sabah öğle akşam değil
eyy Damla aaa bu beni üzdü şimdi eheheheh ne kadar uğraşsan da biraz cilt yapısına da mı bağlı acaba kafam karıştı
bdenerigokce eyy tamamen cilt yapısı olduğunu düşünmüyorum ben, o kadar yağ kullanıyoruz ve etkisi var bence. Çok olacaksa az olur en azından. Bu kanıya nasıl vardım’ sürdüğüm yerlerde çatlak yok sürmediğim yerler minik çatladı😂😂😂
LavinsMom eyy şu catlama olayi genetik. Birde cild kuruysa ne yapsanda catliyor. Kimileri ne paralar doker yine de catlar, kimisi hicbirsey yapmaz ama catlamaz
Hatisss eyy hızlı kilo almayla alakalı. Benim hiç çatlağım olmadı. Irsi de değşl bence annemde var çünkü. Hem iç karın hem de hızlı kilo almayanlarda olmuyor bence
bdenerigokce eyy ilk önce lierac kullandım sonra baktım o yeterli gelmiyor çabuk kuruyor bio oile geçtim hala bio oil🫶 onun dışında dalan dolive nemlendirici her yerime sürüyorum
cokbilmismom Çok övülen lierac sabah akşam öğlen surende catliyor maalesef. Ben alacaktım ama trendyolda çok fazla olumsuz yorumu var vazgeçtim onu almaktan eve doğal yapılmış kantaron yağı var onu süreceğim cilt yenileyici özelliği var çünkü 😊
eyy cokbilmismom evet evet bir de aktardan yağ karışımı alıp kullandığını söyleyenler oldu ya da bebek yağı ama bebek yağına çok güvenemiyorum sanki 😅
caparjunior eyy 3. aydan itibaren krem ve hindistan cevizi yağı sürdüm her duştan sonra. Amaa doğumdan bir hafta sonra aynaya bakınca şokk bir sürü çatlağım olmuş🫠🫠
cokbilmismom eyy bebek yağı sadece nemlendirir çatlaklar bir etkisi olmaz ona güvenmeyin cilt yenileyici onarıcı özeliği olan bir yag her zaman güvenilir bence