altnnmervekzl Kızlar 2-3 aydır korunmasız ilişkilerim oldu adetim 30 günde bir olurdu 35 güne kaydı. 36. Günümdeyim hala olmadım 14 ekim de korunmasız ilişkim olmuştu idrar testi negatif geç döllenme olmuş olabilir mi ?
Cinarsaitinannesi altnnmervekzl henuz 5 gun gecmis daha testlerde çıkmaz biraz daha beklemen lazim adet olman gereken tarih ne zaman
tugcesakzci altnnmervekzl 14 ekimde gerçekleşen ilişkiden döllenme 5 günde gerçekleşmez döllenme süresi ortalama 12 gündür. Test yapsanda çıkmaz fakat normal adet döngün 30 gününde ve 36. Günde hala olmadıysan Bi kan testi ver derim
BMutlu Hamile kalmadan önce benim de aynı sekilde gecikmelerim oldu sonra hamile kaldım. Erken gebelik testi yaptıysan onda sonuç doğru oluyor genellikle
altnnmervekzl BMutlu erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Regl ağrısı da yaşamıyorum göğüs hassasiyeti olurdu regl öncesi oda yok
Cinarsaitinannesi altnnmervekzl yumurtlama takibi yaptin mi canim yada akintina göre falan su tarihte olmus olabilir diyebiliyor musun
Cinarsaitinannesi altnnmervekzl o zaman 26 yada 28 ekim de test yapman lazim canim yine istersen bi kan testi ver belki oncesinde olmuştur hayırlısı olsun