FilizinAnnesi Kızlar 36+2 haftalığız. Artık bebeğin baskısıyla oluşan acıya dayanamıyorum 🥴 ayağa kalktığım an karnım öyle sert oluyor ki ağrısından adım atamıyorum sizde de var mı böyle şeyler
minik-02 FilizinAnnesi benim erken doğum riskim vardı böyle bu belirtilerim hep vardi 26 haftada başladı 33 hafta dayanmıştık
Busragoker FilizinAnnesi iki gündür aynı şekildeyim ne yatakta dönebiliyorum ne yürüyebiliyorum ağlıyorum acıdan
gokcetugumm Ne kadardır böyle bu durum acaba ben 32 haftalık gebeyim bugün kontrolde kanala inmiş dedi doktor erken doğum olabilir dedi 3 4 gündür dediğiniz gibiydim bende
FilizinAnnesi gokcetugumm nerdeyse bir buçuk aydır böyleyim ama son hafta daha da arttı. Bugün kontroldeydim çatı muayenesi oldum acaba o mu etkiledi diyorum
Busragoker bdenerigokce ben de 37+2deyim yarın kontrole gidicem bi anda doğum falan derse ödüm kopuyor
FilizinAnnesi bdenerigokce yani bugün kontrole gittim doktorum yürürken zorlandığımı falan herşeyi gördü ama daha doğum değil rahim ağzı kalın dedi.. Bu günler biraz zor geçer falan dedi de eve gelince daha beter oldum
bdenerigokce Busragoker bende aşırı panik oldum, ebe sakin ol doğurmuyorsun doğurmalık bişi yok diye sakinleştiriyor
bdenerigokce FilizinAnnesi stres mi yapıyorsun acaba? Ama rahim yumuşaması zor bişi zaten zorlanman normal 🫶
FilizinAnnesi bdenerigokce aslında çok sakinimm sadece ciddi manada kilo aldım ödemim artık bacaklarımı yırtacak gibi bu halimi görünce üzülüyo olabilirim.. E bi de bu ikinci doğumum olacak acısını bildiğim için biraz korkuyorum yaklaştıkça.. 🥴
bdenerigokce FilizinAnnesi evet ödem zor oluyor 😔 Allah kolaylık versin 🖐️🌺 Acısını düşünmemeye çalış çünkü belki aynısı olmaz, çok duydum 2. Çok rahat geçti diyen🌺