K-Canseven Zeynep_ze Kafa genetik benim iki çocuğumda hep öndeydi kafa olarak. Kızım kafa sınırda normal doğumla doğdu 😌
Ebeguy K-Canseven evet bende ona şaşırdım ama galiba kafa çevresi büyük ve kemikli bebek dediği için öyle dedi bende merak ediyorum🤷♀️
K-Canseven Ebeguy benim bebeğimin kafa çevresi 10 gün önden gidiyor. Ama karın çevresi haftasıyla uyumlu olduğundan , Dr hep standart bir bebek diyor 😀
ladyax Zeynep_ze benimde hep iki üç hafta önden gitti 34ken 37 görünüyordu 36da 39 görünüyordu 37+5 bugün doğuruyorum 38i beklemek istemedi doktor
Sinem-21 ladyax benimde öyle bende 37+3 te perşembe doğuruyorum inşallah benimde doktorum beklemek istemedi merak ettim doğumunuz oldu mu bebek küvöze girdi mi
Kbr-05 Zeynep_ze aynen 35 den sonra hazırlıklı olmakta fayda var çantan falan hazır olsun 35 den sonra
Minigininannesi Zeynep_ze boy ölçümü kafa çapı ve kilo olarak değerlendiriyorlar başka ölçümlerim önden gidiyordur ondan demiştir yoksa kilosu bence normal. 34+2de 2.650dedi doktorum önden gidiyor ama normal doğuma engel yok dedi
Sinem-21 Elfve yani doktorum ileriden gittiğini ama çokta sorun olmadığını söyledi zaten bu hafta doğumum olacak inşallah
Elfve Sinem-21 sezeryan için iyi ama normal için 39 falan beklense çok olurdu herhalde. Benim de önden gidiyormuş da kilonun artmasından korkuyorum ben de
Sevginindili Zeynep_ze doktorunuz kilo olarak falan önde gidiyor beklemeyelim alalım derse kabul etmeyin bence . Benim haftamı öne çekti bebeğim erken doğdu ciğerleri gelişmemişti . 36/2 de 3240 doğmuştu.
Sinem-21 Sevginindili 37+3 te olacak doğumum zaten 37 den sonra tamamlamış oluyorlar gelişim olarak ama 36 erken olmuş biraz
Sinem-21 Elfve ama doktor çokta fazla olmadığını söyledi tabiki şeker ve su fazlalığı olmadığı sürece sıkıntı değil dedi