Melliisaa Kızlar ben böyle adetim gecikti test yaptım değil de bebek istiyorduk tedavi görüyorduk yada takviye kullanıyorduk diyipte kaç gun de bir test yapıyordunuz yada yapıyorsunuz benim hafta da 1 kere test yapasım geliyo bu ne kadar doğru
minigiminannesi03 Melliisaa adetin geçmeden yapmanı onermem pek kuzum bazen yanlış çıkabilir pozitif ken negatifi görebilirsin geç döllenme olayi falan varsa
caqlates Melliisaa ben yumurtalama testini adetimin 3. günü yapmaya başlıyordum ona göre ilişkiye giriyorduk 4. ayımızda hamile kaldım gebelik testini de toplamda 4 ayda her ay yaptım insan isteyince meraktanda yapıyor :) yap bişey olmaz ama kafanada takma
Basakcim Melliisaa valla bebek isteyipte planlı beraberlik yaşayıp reglisine kadar bekleyen varsa helal olsun 😂
Semolinko Melliisaa eşimde varikosel vardı iki yıl olmadı adetim geçtiğinde hemen yapıyordum adetin çok düzenlidir bir gün gecikse yaparım ama sonradan anladim ki okdr test bosunaymis zaten hamile olduğunda çok farklı oluyo mesela benim göğüslerim çok hassaslaşmıştı
Melliisaa minigiminannesi03 doğru varmıdır acaba 3 5 gun önce yapıp negatif çıkıp 3 5 gun sonra yapıp çift çizgi gören 😄
MerveNural Melliisaa ben pco hastasıyım polikistik over var bende ilk cocugum catlama ignesiyle oldu. Ikinci de 4.5 yil sonra dedik ki biz korunmayalim geç oluyor malum çocuk. Sonra ben bademcik iltihabi gecirdim igne vurulmam gerekiyordu test yaptım hic bisey çıkmadı ve bir hafta sonra tam adetim gecikti tekrar yaptım kabak gibi kirmizi çıktı görünce ben şok o kadar da antibiyotiği içtim 😂
Aysimamom37 Adetin bi hafta gecikince yap ben dört gün geçince yapmıştım belli belirsiz çizgi çıkmıştı daha ilk haftalarındaymışım çok yeniymiş adet 1 hafta gecikince yapması en iyisi..
Melliisaa Aysimamom37 son adet 27 eylül 12 ekim tavsiyelere başladım bu ay 30 31 i gibi yada kasım başlarında yapacağım sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤗
Melliisaa caqlates çok sevindim hayırlısıyla alın kucağınıza takviyeye yeni başladım inanılmaz heyecanlıyım kafaya takmak degil de aşırı olumlama yapıyorum inandiriyorum kendimi bakalim hayırlısı 🤗
Aysimamom37 Melliisaa teşekkür ederim canım 29 haftalık olduk rabbim size de nasip etsin istediginiz vakitte kimsenin kucagını boş bırakmasın rabbim🤍 ama tavsiyem sık sık test yapmamanız hem moral bozukluğuna sebep olabilir.
caqlates Melliisaa folik asit kullanmaya başlamıştım canım ben hamile kalmadan doktorum önermişti sende kullan istersen sor bi