ZumrasMom_ Badesmmom umarım öyledir ya akıntımda var akıntıyı hissedince hemen wc gidiyorum belki nişandır diye
Trldyg ZumrasMom_ ben şimdi kontrolden çıktım nisan geldiğini söyledim hafta sonu gelir dedi dogum Bebeğin başı aşağıya düşmüş dendi 🥹37+6 hafta
ZumrasMom_ Trldyg ayy hadi hayırlısı olsun inşallah. Benim ilk günden beridir içime doğam tarih hep 25 ekimdi. O da tam 39+0 denk geliyor bakalım bekleyecek mi o zamanı ya da geçecek mi bilmiyorum. Bu arada sancın var mı ya da başka bir belirti
Trldyg ZumrasMom_ sağol canım inşallah 🫠 inşallah sağlıkla alırız kucağımıza Sanci konusu emin değilim Çünkü 10 gündür hep sancim var Ama nst de yoktu Şuan ilk kez çıktı gibi nst de
ZumrasMom_ Trldyg benimde son 10 12 gümdür nst de sancım çıkıyor ama doktor doğum için yeterli değil demişti bana. Hemen hemen seninkiyle aynı gibiydi hatta ama sonlara doğru daha seyrekti benim
Trldyg ZumrasMom_ bende hiç anlamıyorum. Doktor da yorumlamadi Muayene den sonra çekildi nst sadece bıraktım çıktım Görüşürüz dedi
Elifkos ZumrasMom_ benim 35 haftalik 5 santim acilmam var eve geldikten sonra ishal olmuşum rahme doğru bir baskı hissediyorum oturamuyorum doğumla alakalı olabilir mi