Lavinya1811 Kızlar 37+3 bugün kontrole gittim, suyun baya azaldığını ve pazartesi 38. Haftada alınacağını söyledi doktorum bu şekilde olan var mı ?
sda2807 Lavinya1811 benimde pazartesi su azaldıgı söylendi, bugün yine kontrole gittim 37+5im. 27 ekime sezeryan günü aldık, suyu şuan sınırda salı günü kontrolüm var yine. Bol bol havuc havuc suyu ve su için
Merve1414 Lavinya1811 bol bol havuç ye havucun suyu cogalttigini duymuştum hastanede sıra beklerken kadın faydasını çok gördüm diye anlatiyordu
Arven62 Lavinya1811 bende 37+3 de gittim banada suyun azalmış Kordon’da boynuna yakin cuma gel dedi yani yarın gitcem hazırlıklı ol alabilirim dedi yada cumartesi ama pazartesi kesin alcam dedi
Ozge_29 Lavinya1811 3 doğum yaptım üçünün de suyu sınırdayken normal doğumum başlatıldı öyle doğurdum yani suyun az olması sezeryan için bir sebepmi bilmiyorum doktorunuz daha iyi bilir tabiki
Lavinya1811 sda2807 Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻 Bende su sınırdaydı bugün gittiğimde azalma var dedi pazartesi almamız lazım bebek kilo olarak güzel dedi ama su azlığı tehlikeliymiş :( Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Lavinya1811 Arven62 Haftalarımız aşağı yukarı aynı canım, banada pazartesi ultrason ile kontrol edip büyük ihtimalle alacağını söyledi
Arven62 Lavinya1811 aynen kuzum aynıyız hemen hemen bakalım yarın kontrol var alabilirde zaten sezeryan istiyordum ama kendim belirlerim günü diye düşünürken böyle bı sonuç oldu bakalım hayırlısı ama sanki pazartesi olcakmisim gibi geliyor 🙈senin şuan kaç kilo cikti
Lavinya1811 Arven62 İnşaallah hakkımızda hayırlısı olsun canım sağ salim gelsinler inşallah 🤲🏻Bana haftası ileri olduğu için normal doğum olamayacağını söyledi suyuda az olunca böyle söyledi doktor canım 3900 şuan 37+3 deyiz, senin bebişin kilosu nasıl
Lavinya1811 Ozge_29 Maşallah rabbim uzun ömürler versin inşallah 🤲🏻 Benim kilosundan dolayı normal doğum olamayacağını söyledi doktorum o yüzden sezeryana karar verildi