Aselikoo Ogrendigimden beri olcuruyorum her ay ve duzenli ilac kullaniyorum yinede yukseliyor bu sekilde olup saglikli bi sekilde doguran var mi
Minigininannesi Aselikoo benimde öyle 25-50-75-100 derken 150ye çıktı ilacım. Suan 34+3teyim düzenli kullanımda sorun olmayacağını biliyorum çünkü ilk kızımda da böyle olmuştu çok şükür 5yasinda hiç bir şeyi yok
Ulumoon92 Aselikoo merhaba ne durumdasınz tiroidi kontrol altına alabildiniz mi? Doğurdunuzmuu güncelleme yapar misiniz
Aselikoo Minigininannesi evet duzenli kullaniyorum siz demir hapi kullaniyormusunuz araya4 saat koymak gerekiyormus emilimini azaltiyormus diyorlar bilmiyorum acaba ondan mi dusmeyip yukseldi diye icim icimi yedi
Minigininannesi Aselikoo evet kullanıyorum yarım saat ara ile alıyorum ama ben kullanmadığım sürede de artıyordu. Hatta 100lukte demir hapı 2ye çıktı ve 3hafta kullandım birlikte sorun yoktu. 2 hafta sonra tekrar kan verdim öyle yükselmişti 150lik başladık. Sanmıyorum o kadar etkili olacağını
Bebegim_38 Minigininannesi doktorum bana tiroit hapı ve Demir hapı arasında 4 saat olsun dedi. Mide ilaçlarıyla aynı şekilde, ben kullanmıyorum mide ilacı ama kullanıyorsanız
Minigininannesi Bebegim_38 aylardır kullanıyorum. Bende aralıklı içiyordum yine artıyordu doktorum yarım saat ara yeterli dedi
sydake Bende 200’lük kullanıyorum. Bebeğin zekasında sorun olduğunu belirten hormon T3 müş. O normalse sorun olmaz diyorlar. Demir hapını gece uyumadan yutuyorum. Diğerini sabah kalkınca yoksa ikisini birden yutamıyorum acıkıyorum.