Vincenzo İlk hamileliğim, doğumuna hazırlık yapıyorum. Biberon, Dişlik, çıngırak, süt kaşığı, plastik top vs bunları yıkamak istiyorum. Deterjan yerine ne kullanıyorsunuz bana yol gösteren olursa çok sevinirim ☺️
LamiyaCetinkaya Vincenzo biberonu filan kaynattım ben hep, oyuncakları da sirkede beklettim, bebek deterjanları var ama kullanmak istemiyorsanız sirke her zaman daha sağlıklıdır 😊
Paramedik16 Vincenzo fairy nin bebek deterjanlarını kullanıyorum emzik ve biberon içinde biberon ve emzik stelizetörü kullanıyordum başlarda şimdi sadece su ve bebek deterjanıyla yıkıyorum
Esracigdem Vincenzo oyuncakları duru granülle makinede yıkadım peluşları. Sonra cif yüzey dezenfektanı sıktım. Plastik ürünleride sleepy ıslak mendille temizledim yüzzey dez sıktım. Biberonlarını da biberon deterjanı ve fırçasıyla yıkadım. Sünger olarakta kabak lifi süngeri aldım daha az bakteri ürettiği için. Bir de Philips sterilizasyon Mak attım emzik biberon vs ürünlerini. Tabi bebek dogduktan sonra bir daha temizlemek gerekcek 33+1 :)
Mevlude_Sahin Vincenzo Biberon için uni baby biberon emzik temizleyici kullanıyorum. Mama kullandığımız için 2 gün yıkamazsam hem çok kokuyor hem de normal su ya da kynatmayla geçmiyor o lekeler. İlk etapta hepsini kaynattım. Oyuncakta sirkeli ya da su da yıkayabilirsiniz. Bazıları bulaşık makinesinde deterjansız yıkıyor
Vincenzo LamiyaCetinkaya çamaşır için almıştım bebek deterjanı ama biberon temizleyicisi almadım o gerekli mi sizce ? :)
LamiyaCetinkaya Vincenzo ben hiç almadım biberon vs için, dediğim gibi kaynatmak yeterli oluyordu ama tercih meselesi 😊🙏
Vincenzo Esracigdem Esracigdem bende 32+3 deyim, şimdiden hazır olsun diye düşündüm bende, detaylı açıklaman için çok teşekkür ederim:))
Vincenzo Mevlude_Sahin bende şimdilik sadece kaynatma ile başlayayım, mama kullanırsak dediğiniz gibi biberon temizleyici gerekebilir, çok teşekkür ediyorum:)
Minikperi Vincenzo ben kaynar su döküyorum direk detarjana gerek yok. Kaynar su zaten kırıyor mikropların hepsini.
Minikperi Vincenzo yoo döktüğünüz anda kırılıyor milroplar sonrasında soğuk suyla durulayıp kuruluyorum ya da kendiliğinde kurumasını da bekleyebilirsiniz.