Serifeisin36 Normal dogum destekleyen bir doktor arıyorum lütfen yardımcı olabilirmisiniz 34. Haftaya giriyorum maalesef bulamadım
Bride_6470 Serifeisin36 Bahçelievler medipol hastanesinde muhabbet Hanım çok iyi bu konuda bebeği riske atmıcak şekilde hep normali destekler ama aksi bi durumda sezeryan tabikide herkesin tercihi
Sbry98 Serifeisin36 Bahçelievler medipol derya kanzagül normal doğum destekliyor çokta tatlı naif bir hanımefendi çok memnunum ilk doğumum🥰
Tulipati Serifeisin36 31 de Derya kanza güle başladım ben de normal istiyorum inşallah ve beni olumlu etkiledi hoşuma gitti normal doğum taraftarı Suniyi bile gerekmedikçe kullanmam dedi sıcak su pilates topu duş ilerleme için öncelik dedi
Bride_6470 Serifeisin36 muane ücretini tam bilmiyorum ben özel sigortalıym ama normal 10 12 bin arası
Bebekbeklrkn Serifeisin36 Esenler özel Güney hastanesine git Songül hanım normal doğumu destekliyor hemde hastane fiyatı daha uygun medipolden
Sumeyyeyldz Serifeisin36 songül hanım iyi ama hastanenin cok pis olduğunu duydum çoğu yerden bi araştırın isterseniz
Pepeia Serifeisin36 bahcelievler medipol muhabbet haliloglu 20gun oldu dogum yaftim cok iyi doktor normal dogum 10bin sezeriyan 17bin .