Busragokhan0911 Rabiakltk5 test verdim beta hcg 10 çıktı gebelik var gözüküyor ama çok yeni 48 saat donra tekrar vereceğim 2 katına çıkması lazım
Rabiakltk5 Busragokhan0911 çok sevindim canım hayirli olsun sakın beta düşük diye üzülme ben ilk gebeliğimde 17 ile öğrendim hatta doktor çok şaşırmıştı nasıl bukadar erken yakaladın diye 😂
Basakcim Busragokhan0911 ilk 5 dk içinde mi çıkmıştı bu çizgi postun başında bende atmıştım resim acaba bende de var mıdır gebelik 😚
Busragokhan0911 Basakcim evet 5 dakika içinde çıktı. Bence sizde de var. Çünkü olmadığında hiç birşey çıkmıyor. Çok yeni. Ondan hafif yarın sabah aç karnına deneyin bence
Busragokhan0911 Rabiakltk5 aklıma takılmıyor değil bu kadar düşük beta mı olur diye 😅😅 ne kadarlıktı sizin 17 olduğunda
Rabiakltk5 Busragokhan0911 adetime 2 gün kala öğrendim işte ama kaybettim ben bebeğimi 5 aylıkken dün tam 1 sene oldu bakalım inş bu ay Hamile kalırım
Busragokhan0911 @Rabiakltk5 çok üzüldüm canım. Önemli olan sağlıklı olması 😞 İnşallah sen de en kısa sürede hayırlı haberini alırsın
Rabiakltk5 Busragokhan0911 amin canım test yaptım pozitif gibi gözüküyor yarın yada bugün kan vermeye gidicem