Evaygl zeyneepppsultannn Valla düşünmek istemiyorum ama bebiş kendini hatırlatıyor 😂😂 bana 36 da yaptı ilk, gün vermişti doktora göre değişiyor heralde o ya canları nasıl isterse
zeyneepppsultannn Evaygl olabilir ya bende burada okudukça korktum hiç yapmasa direkt doğursam inşaAllah diyorum😂
Pinar0808 zeyneepppsultannn kolay bişey değil küçücük yerden bi bebek çıkacak düşününce bile korkuyorum.ama o kadar kadın yapmış yıllarca hastanesiz doktorsuz bizim işimiz daha kolay böyle düşünüp kendimizi motive edelim ☺️
Pinar0808 R_nur ayy bişey kalmamış rabbim sağlıkla hayırla gelmesini nasip etsin inşallah 🤲 isteğe bağlı sezaryen mi?
Dogaclk zeyneepppsultannn erkek, ikinci gebeligim. Ilki de 40+6da dogmustu. Bu sefer o kadar surmez dedim ama yine gelmiyor da gelmiyor😅
Zeynep_Sedat zeyneepppsultannn çok. Şükür doğurdum kendi sancım geldi birden o kadar mutlu oldum ki küçük paşam yanımda uyuyor şuan
Pinar0808 elisa38 ben 37+0da gitmiştim 2800-2900 arası dedi doktor sizinki daha iyiymiş maşallah subhanallah