zeyneepppsultannn Hepimiz sağlıkla afiyetle kucağımıza alalım inşaAllah bebeklerimizi. Rabb’im isteyen herkese nasip etsin. Son haftalarda olan anneler nasıl gidiyor doğum korkusu heyecanı var mıı gelin muhabbet edelimmm☺️
glsmogrtmn zeyneepppsultannn amiin inşallah🙏🏻 ben bugün tam 38+0′ım. Yedi gün sonra haftaya bugün makat geliş olmasından dolayı sezaryen ile kızıma kavuşacağım inşallah 🌸 Hepimiz sağ salim kavusalim kolaylıkla 🙏🏻 korkuyorum ama kabullenmeye çalışıyorum sonuca odaklanıp çok stresliyim
Fatma_21_03 zeyneepppsultannn 38+3 deyim imdat diyorum artık kaburga ağrımdan şimdide karnım taş kesilmiş herbir hareketi can yakıyor yoruldum valla ya hareket etmek de zorlanıyorum çok ağırlaştım
Goncadgy zeyneepppsultannn Bende 37+5 özellikle akşamları ve gece çok ağrım oluyor suan için hersey normal bakalim hayirlisi
Hasret_0 zeyneepppsultannn 40+2 olduk gelmek bilmiyor paşa ama bugün sancım var belimden kasıklarıma vuruyor ağrısı
Asibayan 36+6 artık gelsin istiyorum vucudum kaldırmıyor belim cok ağrıyor düm gece sabaha kadar uyuyamadım
zeyneepppsultannn Asibayan Rabbim sağlıkla afiyetle kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah canım, evet son haftalar da bende de ağrılar artıp yalancı sancılar uğruyor artık ama seninde az kalmış bak inşaAllah 💙 doğumu normal doğum mu düşünüyorsun heyecan var mı 🤭
zeyneepppsultannn Pinar0808 ay bende bendee🤭 Allah’ın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız inşaAllah ama heyecan oluyor galibaa😅 normali düşününce bu çocuk nasıl çıkacak diyorum zorunlu sezeryan olursam binbir senaryo yazıyorum sağlıkla kavuşuruz inşaAllah🤭
Pinar0808 zeyneepppsultannn hepimizde var bu korku ve psikoloji demekki.rabbim yardım eder inşallah kolaylıkla atlatırız 🤲
zeyneepppsultannn glsmogrtmn amin amin canım bende öyle inan ki daha fazla karnımızda durma imkanı yok çünkü 🤭
zeyneepppsultannn Fatma_21_03 yaa Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuşalım inşaAllah kilosu ne kadar yeri daraldığı için öyle oluyor diye duymuştum sanki
zeyneepppsultannn Pinar0808 aminnn aminnn evet burada da kimde okuduysam aynı bende son haftalara gelince merak ettim hepimiz de var mı diye normal demek ki 🙈
zeyneepppsultannn Goncadgy inşaAllah canım sırt ağrısı oluyor bende de magnezyum vermişti doktor düzenli kullanmıyorum midemi yakıyor içince
Passions 37+6dayım her gece rüyamda doğuruyorum korkulu rüyam oldu iyice, bilinmeyen bişey olunca böyle oluyo herhalde nolduğunu anlamadan olup bitiverse hepimizinki😂
zeyneepppsultannn Passions aminn canım sağlıkla kucağımıza alıp burada doğum hikayelerini kaç aylık olduklarını hattaa ilerde ikinci hamilelikleri falan konuşuruz inşaAllah 😂 bende her gün bugün doğum olur mu ki diye düşünüyorum nerdeyse senaryoları yazıp çizip oynuyorum😂
zeyneepppsultannn Hasret_0 ayy sağlıkla mutlulukla afiyetle kucağına al inşaAllah canım senin az kalmış erkek çocukları gerçekten geç doğuyor demek ki bakalımm biz ne kadar bekleriz Allah’ın izniyle 🤭
Evrimkrcgln zeyneepppsultannn 37+4 son zamanlar korku başladı artık inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız
Evaygl zeyneepppsultannn 37+4 haftalığım kınadan düğünden kafamı kaldıramıyorum buralarda doğurcam Allah korusun 😂😂 şuan görümcemin kınadayım o değil bebğimin son 1 aydır tek duyduğu oynak havalar oynak olcak kızım 😂😂😂 Cumartesi çatı muayenem var sabah onu yaptırcam bakalım ne diyecek ordan çıkıp görümcemin nikaha geçicem ay kalabalık gidince doğururum İnşaAllah 🥹🥹
zeyneepppsultannn Evaygl ahahahh😂 ne güzel işte sen fazla stres yapmıyorsundur yoğunluktan 🤭 biz evde boş durdukça doğum düşünüyoruz galiba 😂 ya çatı muayenesine gün mü veriyorlar veya zorunlu mu benim doktorum daha demedi de acaba yapmayacak mı kii🙈 İnşaAllah canım Rabbim sağlıkla afiyetle kucağımıza almayı nasip etsin
Pinar0808 zeyneepppsultannn kolay bişey değil küçücük yerden bi bebek çıkacak düşününce bile korkuyorum.ama o kadar kadın yapmış yıllarca hastanesiz doktorsuz bizim işimiz daha kolay böyle düşünüp kendimizi motive edelim ☺️
Goncadgy zeyneepppsultannn Ben normal doğum istediğim için 36. haftada magnezyum ve vitamini biriktirdi ebem ve doktorum