Freckles 6 ayda gebe kaldım ama o 6 ayda sadece 4 kere adet oldum. Polikistik Over olduğu için ve Düzensizlik olduğu için birkaç sene sürer diye düşünüyordum. Ama doğal ve yardımsız kendim gebe kaldım hatta doğurmak üzereyim 😊🙏
tugbadurmaz34 aslanprenses_ aaa bende aynı 2 ay normal denedik tarihlere çok dikkat etmeden 3. Ay ovulasyon testi aldım ve 3. Ayda hamile kaldım 🥰
KuzeyinAnnesi10 ldmzki evlendikten sonra 7 ay kadar korundu eşim. Korunmayı bıraktıktan 4 5 ay kadar sonr hamile kaldım canım 🥰😘
Ebus2045 ldmzki iki oglumda da tek ilişkide hamile kaldım. Evlilik öncesi kontrol amaçlı doktora gitmiştim doktor hormonlarimin hızlı çalıştığını ve çok kolay kalabilecegimi söylemişti. Öylede oldu o yüzden 2. Doğumdan sonra tuplerimi baglattim
Simge16 İlk hamileliğimde 2. Ayımda 2. Hamileliğimde ilk denemede oldu. Allah kimseye aratmasın herkese istediiinde nasip etsin🙏
Ebrugrgn ldmzki 2 seneye yakın bir sürede hamile kaldım doktora kalsa tüp bebek bile tutmuyordu bizim değerlerle. Doğal yolla hamile kaldım çok şükür . Şimdi 32 haftalığız💙👼🏻
Alottawarmheart Pikachukiz53 maşallah canım sağlıkla kucağına al bnm de tam 5 yıldır olmuyor 2 Gün önce aşılama oldum bakalım nasip
Heyzilandmercimek ldmzki yaklaşık 5-6 ay sonra hamile kaldım. İlla çocuğumuz olsun diye uğraşmıyorduk ama tutarsa da ne ala kafasındaydık yavaş yavaş niyetlenmeye başlamıştık. Öyle özel uğraş vermedik yada ne bileyim ovulasyon takibi falan hiçbirşey yapmadım. Biz gelişine kendi keyfimize göre takıldık :))
oylesinebiri0 ldmzki 1 yıl sonra ilk tedavi ayında hamile kaldım yeni 4+6 haftalık sat göre ama 21 günlük falan bebeğim