_ummu_han Kızlar bugün kontrole gittim doktorum tiroid bezlerinin hızlı çalıştığını bebeğin gelişimini etkileyebilir dedi yarın hemen dahiliyeye gitmemi söyledi . Ama suanlık hersey yolunda dedi var mı bu durumu yaşayan🤦♀️
Gobekadamannesi _ummu_han bebek gelişimini etkiliyor ama neden doktorunuz bu şekilde korkutmuş onu anlamadim benimde öyle şuan da ilac kullanıyorum takipleri düzenli yaptırıyorum doktorum ılımlı çok şükür
tugbadurmaz34 Gobekadamannesi @_ummu_han benimde çok yüksek çıkmıştı bana da öyle tepsi verdi çünkü gerçekten düşüğe sebep olan gebelikte en riskli şeylerden biri tiroit benim 7,5 tu 2 olması lazım siz düşünün ne kadar yüksek hemen 1. Gün başladım hiç vakit kaybetmeden
Maryhoney TSH 0 .13 benim daha ilaç falan vermediler hızlı çalışıyor demek oluyor mu bu da . Doktorum gelişime göre değişir suanlik T4 iyi o yüzden 1 ay sonra bakariZ dediler
tugbadurmaz34 Maryhoney hayır sizin ki aksine çok yavaş çalışıyor tiroit bezleriniz çok yavaş çalışıyor benim aksine çok hızlı çalışıyor 7,5
Gobekadamannesi tugbadurmaz34 evet benimde öyle oldu her kan ölçümünden sonra mg yükseldi düzenli kullanıyorum bende
_ummu_han tugbadurmaz34 işte banada yarın dahiliye doktoruna gütmem gerektiğini söyledi yoksa sıkıntı yaratır ilerde dedi
Melsaboz tugbadurmaz34 sizinki yavaş çalışıyo oluyor bayanın hızlı çalışıyor tam tersini soylediniz. Düşürmek icin size ilaç başlanmıştır büyük ihtimal .
Gobekadamannesi _ummu_han yüksek çıkınca doktorum hemen başladı sonra bi düştü gibi oldu yine yükselince doktor ilacı yükseltti 3 4 gün önce yine kan verdim yine yükselince doktorum yine ilacı yükseltti 2 hafta sonra yine muayene ye gideceğim duruma göre yol çizeceğiz size ilaç vermedi mi doktor
tugbadurmaz34 _ummu_han tabiki gebelikte çok önemli bir şey benimde yarın dahiliye randevum var 1 ay kullandım bakalım ne kadar düşmüş
Ayseeegull Ay benim 6.aya kadar hep normaldi tsh için ilaç alıyordum dün kan verdim serbest t4 0.78 çıktı şaşkınım
Ayseeegull Gobekadamannesi verdi tabi ki 3.ayımdan beri kullanıyorum hep normaldi ama dün verdiğim kan da tsh normal serbest t4 çok düşük
Gobekadamannesi Ayseeegull benimde yüksek çıktı normalde de düşük olduğu için mi kullanıyordun yüksek olduğu için mi
Gobekadamannesi Ayseeegull o zaman düşürmüş baya bende kullanıyorum benim düşmedi aksine yükseldi yükseldikçe doktorum ilacımı da yükseltti