Lilahazalxx Kızlar korkularınız var mı? Ben kendim istedim sezeryan, son 1 hafta kala korkudan öleceğim gibi oluyordu fakat ameliyathaneye giderken Allah yardım etti güle oynaya gittim güle oynaya çıktım ve bir o kadar da kolay oldu sonrası
aslanprenses_ Lilahazalxx ne güzel ❤️❤️ sağlıkla büyüsün yavrun inşallah. Bebeği hemen kucağına verdiler mi? Ten tene temasta bulunabildin mi? Sütün hemen geldi mi?
naneliseker_ Lilahazalxx ilk kalkistan korkuyorum sadece nasıldı? Ağrılar ne derecede oldu regl gibi sancı mi ağrı mi ?:) Sağlıkla büyütün 🤩
Hasret5506 Lilahazalxx birincisi karnına bastırıdılarmi pis kan için ve sonta taktilarmi yara yerine felan😔çok geçmiş olsun bu arada
Gamze_cnky zf_2707 Gelmeyecek süt diye korkuyor musun bilmiyorum ama öyle düşünüyorsan bile düşünme , stres yapma 🌸 ben de sezaryen oldum hemen geldi.
NewMomm1 Hasret5506 aynı soruyu soracaktım şu karına bastırma olayı beni doğumdan daha çok ürkütüyor😂
NewMomm1 Hasret5506 hahahaha 😂 neye hazır hissediyorsanız öyle doğurun valla 😂 psikolojik açıdan da önemli hazır hissetmek gerek
busraayksll Kızlarr bende ten teması ve ilk kalkışı çok merak ediyorum tabi herkesin tecribesi farklıdır da yinede pozitif şeyler duyarssk mutlu oluruzz
Aysu98999 Lilahazalxx sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah rabbim bebeğinizi ne zaman kaldırmaya başladınız