Pamuk MART ANNELERIM bilen bilir sözde pipi görmüşlerdi erkek demişlerdi. Bugün alanında iyi bir doktora gittim kiz gibi duruyor dedi.Haftaya netleştirelim dedi. Hala soktayim🤣 Yanlış anlaşılmasın ikiside kabulüm ama şoktayım.
Mmeelliikkee Pamuk erken haftalarda olabiliyor malesef bi tahmin beklediğimiz için yorum yapıyorlar ama yanılmaya payı yüksek 14-16 ya kadar.. çünkü kızlarda dış dudak oluşumları karıştırılabiliyor . Sağlıkla gelsinler inşallah
birhamilelikgunlugu Pamuk Pamuk ya valla kimseye anlatamıyorum her yazana da sazan gibi atlıyorum ama çok haklısın evladın kızı erkeğidi olmaz tabi sağlıklı olsunlar ama içimde hep şüphe 🥴
cutecik Pamuk ben 19 haftalığım kendini göstermedi ya 😀 doktor kız diye tahminde bulundu ağrım vardı hastaneye gittim onlarada göstermedi onlarda kız gibi dedi 😀 p.tesi detaylı var umarım söyledikleri gibidir😄
Burcuilker1 Pamuk benim doktorum 12+6 erkek dedi bizimki de ayırmıştı bacakları 🤣 sonraki kontroller de ama hep arkası dönüktü kımıldamadı hiç 19+6 olduk çok şükğr ama erkek bacak arası hep göründü
iremkoftercioglu Pamuk ama ben sana daha ilk tanıştığımızda kız bence senin demiştim hadi bakalım bekliyoruz sağlıklı olsunlarda 😂
cutecik Pamuk inşallhh cnm valla yüzünü gören cennetlik sırtını ezberledik😀 bacaklarını hiç açmıyo oynatsak bile yine kapatmayı beceriyo
Pamuk cutecik Bizimkide arkası dönük yatıyordu sözde doktor renklide yüzünü gösterecekti kac kere oksurttu asla dönmüyor 😅
Burcuilker1 Pamuk Ay sorma cidden ahaha ben yine öğrendim öğrendikten sonra döndü ama sen hiç öğrenemedin🤭🌸
Haticee7818 MehmedinZeynebi darısı bana olsun amin 😀 doktor baktı geçen hafta %99 erkek ama emin değilim dedi hocam kızdır belki iyi bakın diye adamı darladım 😀😀😀
MehmedinZeynebi Pamuk kordondur muhtemelen 😀 yok pipiyi görmedim ben ama erkek hamileliği gibi kusma olmadan rahat geçirdim kız olduğuna şaşırdım
melike81_ Pamuk bende saana kız demiştim dur bakam ne cıkıcak 😂 kaç haftalıksın bn 13 hftalıkken gittim erkek gibi dedi ama net konuşmadı haftaya 15. Olcam o zaman gidicem bakam😀