alleynagg18 Kızlar bu benim ilk gebeliğim ve şuan kesin aşınması gerek dediğiniz şeyler neler böyle daha yüzeysel olsada olur olmasa da olur tarzında değil günlük kullanılan ihtiyaç olanlar alışveriş için soruyorum
Zzeyynep04 alleynagg18 canım ben gibi geçe bırakma 34 haftalıkken alıcaktım doğurdum zıbın al üst alt hastane çıkışı seti al şapkası çorabı olsun bezi ağız temizleme bezi süt sağma makinası alt değişme örtüsü üstüne örtü ayrıca doğacağı aya göre kalın veya ince alabilirsin puseti şuanlık aklıma gelenler bu
Anneadayiii__ alleynagg18 benimde ilk gebeliğim bana da zıbın,kundak,yorgan,nevresim,çorap al dediler sürekli kirlendiği için zıbını az alma dediler sizin bebeğiniz ne kadarlık
Nur_50 alleynagg18 banyo küvet seti Pişik kremi Zıbın anvelop tercih et Alt giyimi yüksek bel tercih et Penye hırka Ağız mendili Anne bebek çantası Bebek bezi Bebek şampuanı Çamaşır deterjanı Reflü yatağı Alt temizleme pamuğu Alt açma örtüsü Penye battaniye Bebek arabası Bebek beşiği
Kumsalakkus Vala fazla bişi alma ben almıştım çok geldi. Hamileyken hatta az diyordum bence toplamda en fazla on tane zıbın olsun kış bebeviyse uzun kolu al yaz bebegiyse kolsuz al. Hastane çıkışı üç tane alsan yeterli çorap eldiven battaniye muslin örtü al kesinlikle çok iyi oluyor hemde kundak yaparsin kundakta bebekler çok rahat uyur
Zzeyynep04 Kumsalakkus bende alamadım vallaha ama sağdan soldan da hediye geliyor birde bebek büyüyor çabuk ya
Elizan61 alleynagg18 5 zibin bence cok az. Nezaman dogacak bebiş? Ona göre kisa ve uzun kol zibin da düsünün. Belki hemen yikayip kurutamazsiniz