Hilallf Arkdaşlar hamilelik varmı yalancı pozitif yazıyor hamileysem kaç haftalık olmuş olurum acaba en son adet tarihi 5 eylül
myangelson Hilallf hamilesin. 6 haftalık falan ama bu değere göre geç döllenme olabilir yeni bir hamilelik gibi duruyor
minismom Hilallf hamilesin hayırlı olsun o yalancı pozitif 5-25 arası deger icin gecerli 7 haftalık falan olman lazım ama gec dollenme oldu sanırım o yuzden deger dusuk
Gul1878 Hilallf hayırlı olsun hamilesin canım daha yeni geç döllenme olabilir iki gün sonra artış için tekrar kan ver 😊
Sennnnnnn Hilallf buralara attacaginiza özel bir doktora gidin ne olduğunu anlayın sağlık bu şakaya gelmez benim bir arkadaşım da böyle çıktı meğer yalancı gebelik miş bir sürü sorun yaşidi 2 sene çocuğu olmadi
Hilallf Sennnnnnn hemen şimdi mi giyim? Şakamısın biliyorum dıkotra gidlmesi gerektiğini sonuç daha yeni çıktı bu satte nerede özel doktor var yarın zaten gidicem sadece arkdaşlardan yorum almak istedim.
yasos Benim betam 1032 çıktığı halde 4 haftalık bile değil dedi doktor o yüzden bir an önce doktora gitmenizde fayda var, hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebeliktir 🙏🏻
Edaaa123 Hilallf degere göre tam belli olmaz son adet tarihine göre hesaplanır ama betaya göre ufak hastaneye gitmek için erken