cokbilmismom Gul1878 famera kullanırken çatlatma iğnesi neden yanlış olsun ben bu şekilde hamile kaldım. Yumurtası çatlamayana mecbur çatlatma iğnesi verilecek. Catlayana zaten verilmez
Gul1878 cokbilmismom bilmiyorum canım doktorum öyle demişti. Yanlış bulduğunu belki benim durumum için söylemiştir.
Tug_34 Ruhal sabah akşam 5 gün içtim. 1. Ayımda olmadı. 2. Ayımda tutmadı. 3. Ayımda hamile kaldım. 1.5 senenin üzerine 🥹
GiGi1 sdkshn evet adetin 3.günü başla sabah aksam aynı saatte antibiyotik gibi iç 5 gün kullan 6.gün içme sonrasında doktora git 10. 11.günü gibi yumurta takibi yaptır bende pcos olduğu icin yumurta takibine geç gidiyordum
pilateslover Tug_34 merhaba neden femarayı 5 günden fazla kullanmayın dediniz acaba. Ben de başladım dr um 10 gün sonraya kontrol verdi o zamana kadar kullan dedi ama herkes 5 gün kullanmış. Pcos vs yok
Tug_34 pilateslover bana doktorum öyle söylemişti hormonlarla ilgili sanırım. Ama doktorunuz 10 gün dediyse vardır bir bildiği. Ama hiç duymadım 10 gün olduğunu