dnzasl aizde ikimizde de bi problem yok degil mi ? Ben bir bucuk yildir evliyim hala bebeğim yok… Evlnedigimizde esim rahatsizdi biliyordum bunu ve hic olmayacagini bile bile evlenmistim seviyoedum cnku.💗 Hala da öyle 🧿 daha sonra ikna ettim kendini hadi ameliyat ol diye biraz zorlu yollardan gcetik bi aiile fln kimse yoktu tek basimizaydik. Hastanede ve daha sonrasinda da sadece bn vardim yaninda . Şükür iylesti doktor 3 ay verdi en erken ve 1 seneye kadar da mühlet verdi zaten 2bucuk ay gecti depremi yasadik subatta adet olmustum enson tabi o siralarda kimse bebek fln duusnmuyo herkes canının derdinde (en cok da bu etkiledi galiba kafada takmamak dusunmeemk üstüne dusmemek) sonra ogrensim ki hamileymisim adet günümde ogrendim . O da yaklasik 11 hafta kdr kaldi benimle daha sonra gitiii aldilar bnden 1 ay iicmde ölü kalmis zehirlemek uzereymis bni …. Mayisyta kurtaj oldum ve hala da bekliyorum bebegimin olmasini ama cok yoruldum 🥺 rabbimin verdigine gucenilmez affetsin ama yiprandim ya cok yiprandim 🥺🥺