Ghuuzunolu Şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptırmak istemiyorum korkuyorum açıkçası. Bebek önden gidiyor ve su fazlalığı var oyüzden yapılmalı deniliyor. Yaptıranlar ne gibi yan etki oldu nasıl geçti biraz bahsedermisiniz
ecembugra53 Ghuuzunolu ben yaptırmadım beveğim 2 hafta önden gidiyordu oğlum tombil bişeydi aclık tokluk bakmıstım
Zulalg Ghuuzunolu yaptırdım ben bi yan etki görmedim. Sadece sıvıyı içtikten sonra kötü oldum biraz o da aç karnına olduğu için. Bebeğe zararı olan bir işlem değil aksine eğer şekerin varsa bebeğe daha çok zararlı
2lokummannesiii Ghuuzunolu sen risklisin. Zaten şeker belirtilerin varmış bebekte. Yaptır ki kesinleşsin. Ona göre diyet veya insülin başlarsın.
Liv3652 Ghuuzunolu neyden korkuyorsunuz tam olarak ? Ben 75 lik yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı çok şükür içecek genel de çilekli oluyor emin olun dışarda içilen meyve suları daha şekerlidir asidi kaçmış gazoz gibi bulantı vs yapmadı yani içmeden önce bende kötü olurum şey olurum falan diyordum da dışarda içilen şekerli şeylerle aynı hiç bir farkı yok yanınıza tuzlu kraker alın çok mayhos olursanız bi iki atıştırırsınız
Ghuuzunolu Kötü olur bebeğe fazla gelir diye ister istemez tedirgin oluyorsnz yni anlamadığım bebeğe şeker zarar veryr ama şeker yüklüyrz nasl oluyor anlam veremedim.
Elizan61 Ghuuzunolu insanlari neden korkutuyorlar anlamiyorum. Sekerli su icmek bukadar kötü degilki. Galiba “yükleme” kelimesi korkutuyor insani. Ya bir problem varsa ve erkenden müdahale edilemezse? Bebege kadar zarari olabilir bunun Sizi korkutmak istemem ama bosuna tavsiye edilmiyor⚘️