Sevvalkizilkayaa Hanımlar sizce doğrumu bu bilgi çay kahve içmek gebelikte bebeğin burnunu büyütür derler siz ne düşünüyorsunuz?
umrumdadegil Sevvalkizilkayaa bence çok saçma çoğu kişi çay kahve içiyordur herkesin bebeğinin burnunun büyük olması gerekir bu durumda😂
mho0910 Sevvalkizilkayaa çok saçma bence eğer öyle olsaydı ilk oglumunda şimdiki doğacak olanında burnu baya bayaaaa büyük olması gerekiyordu 😂
Aybarssmom_ Çay ve kahveden tiksindim hamile kalınca hiç içmiyorum o zaman bebeğim burunsuz mu doğacak 😁
MelteM2cck Sevvalkizilkayaa ben çay kahve delisi bir insanım. Hamilelikte kafein kısıtlaması da yapmadım. İlk kızımın burnu minnak 7 yaşında şu an. Büyüdükçe Burnunun koca burun olacağını sanmıyorum. 2.ye hamileyim yine içiyorum çay kahve tiryakisiyim
busesen Sevvalkizilkayaa ay ben kahve bağımlısı bir insanım hamilelik sürecimde azalttım ama günde yine de bir iki fincan kahve içiyorum türk kahvesi veya filtre kahve bizim bebek baya koca burunlu olacak o zaman 😂 geçen hurafelerle ilgili bir başlık açmıştım bunun da orada yer alması gerekiyormuş 😂
KuzeyinAnnesi10 Sevvalkizilkayaa benim annem kadar çay kahve içen yoktur hepimizin burnu estetikli gibidir hiç öyle bisey duymadım 😂😂😂