nisanne memnun kalıp tavsiye ettiğiniz veya duyduğunuz doktor var mı koskoca şehirde bir tane özel hastane var sedece ve hiçbir fikrim yok yardımcı olur musunuz?
tatlibebegim_ nisanne üniversite hastanesi mine hanıma gidiyorum aynı zamanda kendine yeni muayenehane açtı
Sinemgndg nisanne bandırma ilçesi için devlet Hastanesi’nde kadın doğum için şuan en iyi 2 doktor var biri nazlı şener bayan diğeri Yakup baykuş erkek Royal özel hastanesinde ise Ahmet uysal ben ona gidiyorum ve çok memnunum çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor bide hayal bey var azerbeycanlı erkek doktor Özel klinik olarak emre Merter var oda çok rağbet görüyor ama nasıl bir doktor bilmiyorum
Aysesertan nisanne yeni şehir hastanesinde Aylin hoca var benim sezeryanimi o yapmıştı birde simge hoca ikisinden de memnun kaldım tavsiye ederim
Arzuanne Bandırma ilçesi için Devlette Alihan Tığlı, Mustafa Oğuz mu ne vardı o özel klinikte de Emre Merter Mart, Erkan Coşkun Özel Royal’ e gitmedim ama orda da Khayel var erkek o iyiymiş
nisanne Busraustundag çok teşekkür ederim yeni gördüm yorumunuzu söylediğiniz doktor izmiryolunda mı diğerinde mi peki
Busraustundag 560 gıbı bişey kuzum 10.gün gittiğinde ödeme alınmıyor kontrol randevusu olarak alıyorsun . Ben ilk ogrendıgımden beri ona gidiyorum gerçekten çok ilgili ve eğlenceli birisi bi gidip değerlendirmiş olursun💖 nisanne