777_elf Yine ve yeniden ben adetimin 18 gunu ov test negativ. Iki gundur kasiklarimda agri var adet olacakmisim gibi. Yumurtlama yaklastigi icin olabilir mi gu agri test yapmayi birakmalimiyim yumurtlama olur mu 18 gunden sonra kafamda deli sorular
FKRKS29 777_elf olur çok geç görenler var agrılarinizda yumurtlama yüzünden olabilir siz yine test varsa devam edin bırakmayın
myangelson 777_elf olabilir test yapmaya devam et. Benim 2 aydır ovulasyon zamanlarında çok fena kasik ve bel ağrım oluyor kivrandiriyordu beni yumurta catladiginda geçiyordu ağrılarım
Sennnnnnn 777_elf yumurtlama adettinizden önce de olabilir onun için test yapmaya devam edin bırakmayın derim doktorum bana öyle demişti.16 Ekim’de benim yumurtlamam oldu sol taraf kasigim ağrı var.Aşiri derecede iştahsızlık ve uyku hali var sebebini bilmiyorum adet günümü bekliyorum hiç geçen aylar böyle olmamış ti 777_elf
777_elf FKRKS29 18 gunumdeyim 2 gundur adet olacakmis gibi bir his var yumurtlama yaklasigi icin olabilir mi bu agri diye dusunuyorum
777_elf Merve-metin ben normalde gec yumurtladigimi biliyorum daha once iki tane dusukle sonuclanan hamileligimde de gec yumurtlama ile hamile kalmistim ama bu ay teste basladigim icin sabrim yok
sdkshn Merve-metin Benimde şuan öyle ovulasyon testim pik ve kanamam gelmeye başladı siz değerlendirebilmiş miydiniz ?
Merve-metin 777_elf ovülasyon testi tamamen stres oluşturuyor canım ondandır sabret göreceksin yumurtlama dönemini 🙏🏻
myangelson 777_elf çatlar çatlar merak etme bazen geç oluyor benim bu ay adetime 1 hafta kala yumurtlama gördüm mesela 😅
Merve-metin sdkshn evet canım değerlendirdim ben yumurtlamadan sonra 14.gün adet oldum kanama nasıl yoğun mu geliyor az az mı geliyor yerleşme kanaması olabilir mi acaba ? O zaman da ovülasyon testi gebelik varsa eğer pik gösteriyor çünkü
sdkshn Merve-metin kanamam çok az toz pembe şeklinde bazen sildiğimde bile gelmiyor ama hep böyle başlıyor o yüzden ümitlenmek istemedim
Merve-metin sdkshn tamam canım adet gününde veya bi kaç gün gecikme olursa test yap çıkar canım inşallah hamilesindir 🙏🏻🌸