fatmaa_aytkn07 Doğumuma Çok az kaldı 1-2 hafta falan ama çok fazla buz yiyorum yani aşeriyo gibi hergün sürekli canım istiyor sizinde hiç böyle oldumu veya bi sorun oldumu
esmerrmm fatmaa_aytkn07 evet bendede olmustu katur kutur yiyordum , şuan oglum iki yaşinda , suan iki haftalik hamileyim bunda ne olur bilemem 😂
Rbytkn fatmaa_aytkn07 evet bende ilk gebeliğimde öyleydim, annem yüzünden 😂 annem sürekli buz yer senelerdir gebeliğim de yanındaydım bende takıldım ona hep buz yedim yaa kıtır kıtır
edadm fatmaa_aytkn07 geçen haftalarda ben de öyleydim buz aşeriyordum resmen 😂 bi hastalandım ağzıma süremiyorum 🥲
esmerrmm fatmaa_aytkn07 evet olsun , ogunlerde geciyor dogumdan sonra insan diyorki şimdi yesem hasta olurdum diye 😂
GunRAM_ fatmaa_aytkn07 aynı bende öyleyim eşim evden çıkar çıkmaz aynı çerez gibi buz yerdim sonra hasta oldum bıraktım ama öyle böyle değil baya canım çekiyor zor tutuyorum kendimi valla 😂💞
Htchlg fatmaa_aytkn07 ewt ben de de var ben de çok buz yiyorum 34 haftalığım canım istiyor yemiycem diyorum ama yine yiyorum